- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
İşte öyle. Zamanında 500 TL olan ürünü şimdi 1000 e alacaz koyuyor da önereceğiniz kalite akan tadından yenmeyecek kamera önerisi.
İşte öyle. Zamanında 500 TL olan ürünü şimdi 1000 e alacaz koyuyor da önereceğiniz kalite akan tadından yenmeyecek kamera önerisi.
C920S ile arasındaki fark nedir? Biliyor musunuz?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Erol Taş bunu al derimLogitech C920 HD Pro Webcam-Siyah Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Logitech C920 HD Pro Webcam-Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kontrol edip al derim 2.el bilgisayara takıp deneC920S ile arasındaki fark nedir? Biliyor musunuz?
2.el bu konuda biraz tereddütlüyüm.
Hocam yani bakıp alabilecek zamanım yok. Hocalar acayip darlıyorlar. Hem bu webcam i babam alacak o da 2.ele uzak bakıyor. Kendisi 1000 TL lik al diğerleri 720 olduğu için kötü olabilmekte dedi. Olan yine bizim bütçeye giren 1000 TL olacak.kontrol edip al derim 2.el bilgisayara takıp dene
çünkü 1080p kaliteli kameralar baya pahalılaşmış sıfır
tamamm 1080p bakıyorumHocam yani bakıp alabilecek zamanım yok. Hocalar acayip darlıyorlar. Hem bu webcam i babam alacak o da 2.ele uzak bakıyor. Kendisi 1000 TL lik al diğerleri 720 olduğu için kötü olabilmekte dedi. Olan yine bizim bütçeye giren 1000 TL olacak.
Hocam C922 bana da mantıklı geldi. Biraz da ben göz atayım alacağım sanırım C922. Yardımcı olduğunuz için çok minnettarım.tamamm 1080p bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıfır bulamadım çok iyi olanlarında çoğu yurydışı bütçene göre
Buldum 1 tane güzele benizyor
![]()
LOGITECH C922 Full HD 1080p Yayıncılar için Profesyonel Web Kamerası | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH C922 Full HD 1080p Yayıncılar için Profesyonel Web Kamerası | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıklawww.mediamarkt.com.tr
@Erol Taş buldum hemde meiamarktan