snowfoxstache
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,035
kulaklığımdan sıkıldım ve wireless bir kulaklık istiyorum ancak ses kalitesine takıntılıyım ve kendi kulaklığımdan düşük çıkmasından korkuyorum. öneriniz var mı?
Wireless istemiş.Önerebilirim, elinizdeki kulaklıktan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bizzat kendim de kullanıyorum, Hİ-Fİ olması özellikle film-müzik'lerde çok ama çok iyi oluyor.![]()
XPG Precog 7.1 Surround Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
evet wireless istiyorum.Önerebilirim, elinizdeki kulaklıktan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bizzat kendim de kullanıyorum, Hİ-Fİ olması özellikle film-müzik'lerde çok ama çok iyi oluyor.![]()
XPG Precog 7.1 Surround Mikrofonlu Siyah Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Düzelttim.Evet Wireless istiyorum.
normal hs70 tercih edecektim ama sonra vazgeçtim. hs serisine o kadar para verilmez bence void, arctis 1 wireless ve arctis 7 arasında kaldım.Düzelttim.
teşekkür ederim bakacağım.Arctic 7 alabiliyorsan kesinlikle öneririm, söylenilene göre AC 1 Wireless'ın da sürücüleri falan 7 ile aynıymış ne kadar doğrudur bilemem ama Cyberpunk fanı isen bu fena olmaz.
Bu videoyu izleyebilirsin.
Arctis 7kulaklığımdan sıkıldım ve wireless bir kulaklık istiyorum ancak ses kalitesine takıntılıyım ve kendi kulaklığımdan düşük çıkmasından korkuyorum. öneriniz var mı?