3600 ile 3060 darboğaz yapacaktır fakat sistemin fiyatı çok uygunşuan toplamaktan ise hazır sistem almak daha mantıklı toplama fiyatları çok fahiş rakamlara çıkıyor. O yüzden gamegaraj itopya vb. sitelerden hazır sistem bakmanız daha iyi olur.
Aquarius 5A-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX3060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
%10-12 seviyelerinin üstüne çıkacağını düşünmem. Oda her oyunda değil bazı oyunlarda. Çünkü 3600 ile 2070 süper kullananlar var.Fakat ben yeni bir sistem alacak olsam kesinlikle 3600 ile 5600x i özelleştirirdim.3600 ile 3060 darboğaz yapacaktır fakat sistemin fiyatı çok uygun
palit kötü mü?Palitli sistem almayin bence 2 ay daha bekleyin Mayıs sonlarına doğru daha kaliteli ekran kartlı sistem toplarsın
Nesi varmış palitinPalitli sistem almayin bence 2 ay daha bekleyin Mayıs sonlarına doğru daha kaliteli ekran kartlı sistem toplarsın
Palit 10 binlik kartı allayıp pullayıp 13bin liraya satsaydı daha iyi olabilirdipalit kötü mü?
Reis her ne kadar chip setlerini nvidya uretse de çok iyi bir marka değil bır Asus MSI değil tabi yine arkadas bilir ama benim düşüncem boyleNesi varmış palitin![]()
Kesinlikle palite güven olmaz bir Asus MSI değil ilerde sizi uzebilir ama yine de siz bilirsiniz bişey diyemembu sisteme bende baktım ama palit markasına güvenemedim şöyle bir şey izledim 40 adet 3060 testi biraz kötü geldi bana kullanan veya daha detaylı bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi ?
Her markanın kötü modeli iyi modeli vardır dostum. gigabyte windforce, Msi ventus yada mech gibi..Reis her ne kadar chip setlerini nvidya uretse de çok iyi bir marka değil bır Asus MSI değil tabi yine arkadas bilir ama benim düşüncem boyle