- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar merhaba, benim 10k bütçem var . İşlemci olarak istediğim direk belli zaten Core İ7 10700F İstiyorum, ekran kartı nvidia markalı olacak, en az 16gb ram 500gb depolama yeterlidir.öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Ov fanboy biri bu bütçede 10700k'yı napıcaksınız acaba
Ben aşiri oyun oynayan bir insan değilim ve işlemcinin güçlü olması lazım adobe photoshop , after effects , premiere pro gibi programlar kullaniyorum eğer fanboy diyorsanız önermeyin pcOv fanboy biri bu bütçede 10700k'yı napıcaksınız acaba.
DeğilMonitör dahil mi?
Aynı fiyata 5600x veya 3700x varkenmi peki .Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil
10000TL RTX 3060Tİ Sistem Toplama (technogundem.net) işlemci arttırmak yerine ekran kartını arttırman daha mantıklı olacaktırArkadaşlar merhaba, benim 10k bütçem var . İşlemci olarak istediğim direk belli zaten Core İ7 10700F İstiyorum, ekran kartı nvidia markalı olacak, en az 16gb ram 500gb depolama yeterlidir.öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Monitör olarak 2k monitör mü kullanacaksın yoksa 1080P mi ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil
Monitör olarak 2k monitör mü kullanacaksın yoksa 1080P mi ?
Aynı fiyata 5600x veya 3700x varkenmi peki .
Farklı işlemci veya daha düsük islemci istemiyorum10000TL RTX 3060Tİ Sistem Toplama (technogundem.net) işlemci arttırmak yerine ekran kartını arttırman daha mantıklı olacaktır
Neden illa o işlemciyi istiyorsun anlayamıyorum. O işlemciyi alırsan 3000 serisi ekran kartı olan bir sistem toplayamazsın. Toplasan da zaten 1080P kullanacakmışsın o yüzden darboğaz olacaktır büyük ihtimalle.Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Farklı işlemci veya daha düsük islemci istemiyorum
Neden illa o işlemciyi istiyorsun anlayamıyorum. O işlemciyi alırsan 3000 serisi ekran kartı olan bir sistem toplayamazsın. Toplasan da zaten 1080P kullanacakmışsın o yüzden darboğaz olacaktır b
Neden illa o işlemciyi istiyorsun anlayamıyorum. O işlemciyi alırsan 3000 serisi ekran kartı olan bir sistem toplayamazsın. Toplasan da zaten 1080P kullanacakmışsın o yüzden darboğaz olacaktır büyük ihtimalle.
Arkadaşlar ben anlatamadim sanirim 3000 serisi ekran karti is
Paran varken neden daha iyi bir ekran kartı almak istemeyesin ki ? sen bana neden o işlemciyi almada bu kadar kararlı olduğunu söyleyebilir misin ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlatamdım sanirim 3000 serisi kart istedigimi kim soyledi niye bu kadar israrcisiniz anlamiyorum
oyunu işlemci oynatmaz ekran kartı oynatır o yüzden diyoruzMesaj otomatik birleştirildi:
Anlatamdım sanirim 3000 serisi kart istedigimi kim soyledi niye bu kadar israrcisiniz anlamiyorum
Daha düşük değil ama genede siz bilirsiniz.Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Farklı işlemci veya daha düsük islemci istemiyorum