10000TL tablet önerisi

RobinToKaro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Bütçe 9,10 civarı ama çıkmaya değer bir fark olursa 12, 13K fiyatlara çıkabilirim.

hardcore oyun değil zaten kardeşim için alıcam 3,4 sene gitsin pubg ortalama ayarlarda kaldırsın ki oynamaz bile, yeter bana. kamerayla fln işim yok. poco pad m1 almayı düşünüyorum.

hardcore oyun değil zaten kardeşim için alıcam 3,4 sene gitsin pubg ortalama ayarlarda kaldırsın ki oynamaz bile, yeter bana. kamerayla fln işim yok. poco pad m1 almayı düşünüyorum.
12.1 inç ekranlı bir tablet elde tutup oyun oynamak için çok ağır ve büyük oluyor. Kısa sürede elleri, bilekleri uyuşur.

Bütçe 9,10 civarı ama çıkmaya değer bir fark olursa 12, 13K fiyatlara çıkabilirim.
Hocam o fiyata philips, lenovo tablet denk gelebilir. Pazarı araştır. Üç harfli marketlere de geliyor bazen. Samsung, asus, msi, lenovo, philips, dell, huawei, apple haricindeki markaları tavsiye etmem. ikinci el de bakabiirsin uygunsa.

İşlemcisi güçsüz. Galaxy Tab A11+ 10K altında en güçlü tablet.
biraz daha bütçe çıkıp poco m1 veya matepad 2025 alayım diyorum sizce hangisi? genel olarak çok yakınlar poconun işlemcisi biraz daha önde performans olarak biraz daha iyi. ama yazılım olarak xiaomi yazılımı ne kadar gider uzun vadede emin değilim. huawei google uygulamaları için ekstra program indirtmesi güven vermiyor açıkçası

biraz daha bütçe çıkıp poco m1 veya matepad 2025 alayım diyorum sizce hangisi? genel olarak çok yakınlar poconun işlemcisi biraz daha önde performans olarak biraz daha iyi. ama yazılım olarak xiaomi yazılımı ne kadar gider uzun vadede emin değilim. huawei google uygulamaları için ekstra program indirtmesi güven vermiyor açıkçası
Huawei'nin amerikan ambargosundan dolayı çok sorunu var. Bence uzak durun.

Poco Pad M1'in donanımı iyi ama boyut ve ağırlığı oyuna hiç uygun değil. Zaten Xiaomi'nin yazılımı da biraz sorunlu. Yazılım sorunlarını tolere edebilecekseniz Xiaomi Pad 7'nin donanımı daha güçlü.

Tablet için en gelişmiş ve stabil arayüz Samsung One UI. Bütçenizi aşıyor ama güçlü donanım ve düzgün bir yazılım deneyimi arıyorsanız Tab S10 FE tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Geri