1000mbps için iss önerisi

tunahanctn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Selamlar, altyapım 1000MBPS Türk Telekom altyapısı. Türk Telekom harici 1000MBPS'yi en uygun şekilde nasıl alabilirim veya 500TL gibi bir fiyata 200-500Mbps'de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Selamlar, altyapım 1000MBPS Türk Telekom altyapısı. Türk Telekom harici 1000MBPS'yi en uygun şekilde nasıl alabilirim veya 500TL gibi bir fiyata 200-500Mbps'de olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Altyapın GPON ise sadece GPON üstünden 1000 verebilen ISSler sana o hızı sağlar aynı altyapı bende de var verebilen görmedim daha 500 lirayada zor bulursun 500 mbit

Altyapın GPON ise sadece GPON üstünden 1000 verebilen ISSler sana o hızı sağlar aynı altyapı bende de var verebilen görmedim daha 500 lirayada zor bulursun 500 mbit
Millenicom’da altyapımın türktelekom olduğu yazıyor ve 1000mbps’ye kadar millenicom verebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an türknet kullanıyorum çok memnunum. Herhangi bir sorun olduğunda ulaşmak falan çok kolay. Bu şekilde en azından 100mbps üstü hizmet verecek iss lazım.

Millenicom’da altyapımın türktelekom olduğu yazıyor ve 1000mbps’ye kadar millenicom verebiliyor.
Bana da veriyorlar ve bilerek yazmadım dünyanın en boş firması ne callcenterı var ne fiyatları sabit herhangi bir ayda faturan bir anda 600₺ den 850₺ çıkabilir ve bunu faturayı kestikten sonraki gün SMSle bildirirler ben bilmiyor muyum verdiklerini bilerek söylemedim :D

Vodafone nasıldır hocam. Zaten mobil hattım vodafone ve 1000mbps için 870tl fiyat çıkarıyor ve modem falan dahil olduğu yazıyor

Nedenini anlatır mısınız?

Bu gidişle türktelekom harici alternatif kalmayacak.
Gpon altyapın varken zaten mümkün değil :D Vodafone ne mobilde ne sabit internette rezalet bir firma çekmez düzelmez kopar düzelttiremezsin zart zurt o yüzden gigabit takıntın yoksa 200lük paketlere bak kablonet netspeed falan

Gpon altyapın varken zaten mümkün değil :D Vodafone ne mobilde ne sabit internette rezalet bir firma çekmez düzelmez kopar düzelttiremezsin zart zurt o yüzden gigabit takıntın yoksa 200lük paketlere bak kablonet netspeed falan
1000’lik takıntım yok fakat 200’lük paketlerin fiyatlarıda uygun değil gibi o yüzden

1000’lik takıntım yok fakat 200’lük paketlerin fiyatlarıda uygun değil gibi o yüzden
Netspeedin 200lük paketi 850 tl oldu ki bende hala onu kullanıyorum üstüne 100 daha koyup türk telekom 1000lik alabilirim ama türk telekomun callcenterı çok bilgili olduğundan aradığımda bölgeme totalde 720 geldiğini bana max 200 verebileceğini stabil olarakta veremeyeceklerini söyledi bende direkt kapattım ben zaten 200ü netspeed ile stabil alıyorum :D

vodafone harbi rezalet hiç çekilmez mobil veride bile zar zor giriyor çok yavaş türk telekomdan memnunum 10 yıldır kullanıyorum

vodafone harbi rezalet hiç çekilmez mobil veride bile zar zor giriyor çok yavaş türk telekomdan memnunum 10 yıldır kullanıyorum
Bir slklık yapıp türkcellde kalmaya devam ettim taahhüt bitsin kaçıcam bende ucuz az fiyatlı az paketli bir tarifeye

Bir slklık yapıp türkcellde kalmaya devam ettim taahhüt bitsin kaçıcam bende ucuz az fiyatlı az paketli bir tarifeye
bende 50 mbps kullanıyorum fiber gelmesini bekliyorum altyapıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,497
Üyeler
186,072
Son üye
Rahsam
Geri