Neler Yeni

1000mbps internet 4k videoda donuyor?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
şaştım kaldım gerçekten, 1000mbps internet sağlayıcım var ama 4k youtube videosu donuyor?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yağmur
şaştım kaldım gerçekten, 1000mbps internet sağlayıcım var ama 4k youtube videosu donuyor?
Bir çok çeşit sorun olabilir izlediğin cihazın performansı düşük olabilir eğer güncel değilse veya düşük performans bir cihaza yüksek çözünürlük sorun yaşatabilir izlediğin yer de sunucu yoğunluğu varsa buda sorun yaşatır kesintisiz ve kaliteli çözünürlük ile izlemeni de engelleyebilir tarayıcı yani web de sorun olabilir tarayıcı da hatalar olabilir buda engeller izlediğin yer güncel değilse buda bi sorun en son olarak da arkada fazladan sekme uygulama açıkça buda sorun yapar bunlardan biri değilse çok bilmiyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çok çeşit sorun olabilir izlediğin cihazın performansı düşük olabilir eğer güncel değilse veya düşük performans bir cihaza yüksek çözünürlük sorun yaşatabilir izlediğin yer de sunucu yoğunluğu varsa buda sorun yaşatır kesintisiz ve kaliteli çözünürlük ile izlemeni de engelleyebilir tarayıcı yani web de sorun olabilir tarayıcı da hatalar olabilir buda engeller izlediğin yer güncel değilse buda bi sorun en son olarak da arkada fazladan sekme uygulama açıkça buda sorun yapar bunlardan biri değilse çok bilmiyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3
Bir kaç çözüm yöntemi var onları da soylebilirim istersen

gavanoz

80+
eğer sadece şuan oluyorsa evdeki diğer telefonlardan dolayı olabilir. onun harici eğer bu youtube üzerinde değilse o da normaldir kullandığın site/player ile alakalı olabilir wifi ile alakalı olabilir. speedtest yaptınız mı?

coolsnow

80+
Aynı sorun bende de bulunuyor, VPN'le çözülüyor. Ülkede deli gibi youtube tüketimi yapıldığından yerel sunucular yetersiz kalıyor sanırım, ya da bant genişliğini bilerek kısıtlıyorlar.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bir kaç çözüm yöntemi var onları da soylebilirim istersen
teşekkürler kylo iyilik meleği gibi her yerden çıkıyorsun yardım olmaya çalışıyorsun adamsın

eğer sadece şuan oluyorsa evdeki diğer telefonlardan dolayı olabilir. onun harici eğer bu youtube üzerinde değilse o da normaldir kullandığın site/player ile alakalı olabilir wifi ile alakalı olabilir. speedtest yaptınız mı?
sorun çözüldü hacı. o an telefonla oyun oynuyordum ondan olabileceğini düşünüyorum ama biraz da saçma geliyor. bir oyun nasıl bu kadar engellesin ki? şu anda sorunsuz akıp gidiyor

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yağmur
teşekkürler kylo iyilik meleği gibi her yerden çıkıyorsun yardım olmaya çalışıyorsun adamsın

sorun çözüldü hacı. o an telefonla oyun oynuyordum ondan olabileceğini düşünüyorum ama biraz da saçma geliyor. bir oyun nasıl bu kadar engellesin ki? şu anda sorunsuz akıp gidiyor
Rica ederimm <3 bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorum

gavanoz

80+
oyundan olmayabilir belki evdeki diğer telefonlar açıksa eğer wp yedeklemesi vs tarzı şeyler olabilir onlar baya kısıtlıyor genel olarak upload hızımız az olduğu için veyahut sadece anlık birşeyde olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,857
Üyeler
168,206
Son üye
busrakaratas
Top Bottom