Bir çok çeşit sorun olabilir izlediğin cihazın performansı düşük olabilir eğer güncel değilse veya düşük performans bir cihaza yüksek çözünürlük sorun yaşatabilir izlediğin yer de sunucu yoğunluğu varsa buda sorun yaşatır kesintisiz ve kaliteli çözünürlük ile izlemeni de engelleyebilir tarayıcı yani web de sorun olabilir tarayıcı da hatalar olabilir buda engeller izlediğin yer güncel değilse buda bi sorun en son olarak da arkada fazladan sekme uygulama açıkça buda sorun yapar bunlardan biri değilse çok bilmiyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3şaştım kaldım gerçekten, 1000mbps internet sağlayıcım var ama 4k youtube videosu donuyor?
Bir kaç çözüm yöntemi var onları da soylebilirim istersenBir çok çeşit sorun olabilir izlediğin cihazın performansı düşük olabilir eğer güncel değilse veya düşük performans bir cihaza yüksek çözünürlük sorun yaşatabilir izlediğin yer de sunucu yoğunluğu varsa buda sorun yaşatır kesintisiz ve kaliteli çözünürlük ile izlemeni de engelleyebilir tarayıcı yani web de sorun olabilir tarayıcı da hatalar olabilir buda engeller izlediğin yer güncel değilse buda bi sorun en son olarak da arkada fazladan sekme uygulama açıkça buda sorun yapar bunlardan biri değilse çok bilmiyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3
teşekkürler kylo iyilik meleği gibi her yerden çıkıyorsun yardım olmaya çalışıyorsun adamsınBir çok çeşit sorun olabilir izlediğin cihazın performansı düşük olabilir eğer güncel değilse veya düşük performans bir cihaza yüksek çözünürlük sorun yaşatabilir izlediğin yer de sunucu yoğunluğu varsa buda sorun yaşatır kesintisiz ve kaliteli çözünürlük ile izlemeni de engelleyebilir tarayıcı yani web de sorun olabilir tarayıcı da hatalar olabilir buda engeller izlediğin yer güncel değilse buda bi sorun en son olarak da arkada fazladan sekme uygulama açıkça buda sorun yapar bunlardan biri değilse çok bilmiyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir kaç çözüm yöntemi var onları da soylebilirim istersen
sorun çözüldü hacı. o an telefonla oyun oynuyordum ondan olabileceğini düşünüyorum ama biraz da saçma geliyor. bir oyun nasıl bu kadar engellesin ki? şu anda sorunsuz akıp gidiyoreğer sadece şuan oluyorsa evdeki diğer telefonlardan dolayı olabilir. onun harici eğer bu youtube üzerinde değilse o da normaldir kullandığın site/player ile alakalı olabilir wifi ile alakalı olabilir. speedtest yaptınız mı?
Rica ederimm <3 bildiğim kadarıyla yardımcı oluyorumteşekkürler kylo iyilik meleği gibi her yerden çıkıyorsun yardım olmaya çalışıyorsun adamsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorun çözüldü hacı. o an telefonla oyun oynuyordum ondan olabileceğini düşünüyorum ama biraz da saçma geliyor. bir oyun nasıl bu kadar engellesin ki? şu anda sorunsuz akıp gidiyor
İyi geceler tatlı rüyalarr <3iyi geceler size ben yatar![]()