Yardım 1000mbps internet için modem router önerisi

Wifi7 destekli modem-rüter yok.
Şu an vdsl kullanıyorsanız; mevcut modeminizi kullanmaya devam edin.
Tt fiber bağlandığında size rüter verecekler. İsterseniz kendiniz daha sonra alıp kullanabilirsiniz. Ama kira ödemekten kurtulmazsınız.
Vdsl destekli modem-rüterler var ama; 80 mhz destekli wifi6.
1000 mb için wifi6 veya yedi; 160 mhz destekli cihazlara bakın. 1000 mb için.
Hocam şöyle yapsam diyorum. Tt nin verdiği modemi kullanayım. Kendim router olarak tp link be230 wifi7 modelini alırsam bir işe yarar mı?

Fiberde kullanırsınız; vdsl de kullanmazsınız şu an. Modem özelliği yok.

Hocam şöyle yapsam diyorum. Tt nin verdiği modemi kullanayım. Kendim router olarak tp link be230 wifi7 modelini alırsam bir işe yarar mı?
Fiber ise Telekom un verdiği modemi iade edip, kendi router ınızı kullanabilirsiniz. Hem 75-TL modem kullanım ücretinden kurtulmuş olursunuz. Ben iade ettim, donanımhaberde de onlarca fiber telekom kullanıcısı iade etti.

Wifi 7 olayı çoğu üründe boş, çünkü wifi 7 olayı 320mhz 6ghz, buna sahip olan ürünler 11 bin tl ve üzeri, adı wifi 7 olarak geçenlerin çoğu alakasız yani.

Fiber ise Telekom un verdiği modemi iade edip, kendi router ınızı kullanabilirsiniz. Hem 75-TL modem kullanım ücretinden kurtulmuş olursunuz. Ben iade ettim, donanımhaberde de onlarca fiber telekom kullanıcısı iade etti.

Wifi 7 olayı çoğu üründe boş, çünkü wifi 7 olayı 320mhz 6ghz, buna sahip olan ürünler 11 bin tl ve üzeri, adı wifi 7 olarak geçenlerin çoğu alakasız yani.
Hangi routeri kullanıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri