Fiber Modem Router Önerisi

KAPLAN_16

80+
Reaksiyon skoru
0
100 mbps fiber altyapıya sahibim interneti full kablosuz bağlantı kullanıyorum (pc,telefon) evde 6 7 cihaz var kablosuz bağlantıda sıkıntı olmayacak modem router almak istiyorum 2 3 senedir türk telekomun modemini kullanıyorum ne kadar memnun kalmasamda uzun süre kullandım artık yenisi alma kararı verdim o yüzden uzun ömürlü beni üzmeyecek bir cihaz istiyorum çok bilgi sahibi olmadığım içinde bilen arkdaşların tavsiyesine ihtiyaç duyuyorum ilgi alakanız için şimdiden teşekkürler

Keneetic modemlere bakabilirsiniz. Uzun zamandır kullanıyorum hem çekim gücü iyi hem maksimum hız veriyor + gelişmiş ayarlara sahip. VPN, DNS, nete kim giriyor, kim çıkıyor, kaç kişi bağlı, arayüzün sadeliği, basitliği, QoS ayarının mükemmelliği. İnternet gruplarına katılsanız direkt Keneetic önerirler öyle söyleyeyim. Keneetic hopper alabilirsiniz bütçe yoksa kn 2112 modeline bakabilirsiniz. Bir kere alacağınız için uzun yıllar sizi çok memnun edecek, o yüzden parasına fazlasıyla değer.

tavsiyeniz için teşekkürler bu model çok karşıma çıktı kullanıcı yorumlarıda gayet iyi fiyatı konusunda biraz takıldım ama düzgün bir şey almak istiyorsam galiba bu paralar normal bu cihazlar için değerlendireceğim teşekkürler

Amazon'da Depo ürünlerinde Keenetic Hopper KN-3810 2.100TL'ye çok iyi fiyat görünüyor.
3.000TL üzerine gidecekseniz Keneetic Hopper KN-3811 bugünden geleceğe en iyi fiyat performans ürün.
2 gün evvel çıkan KN-3611 Hopper DSL'de yine aynı şekilde hem DSL hem fiber destekli güzel bir cihaz oldu.

Geri