Bende aldım şuan iyi gidiyor hiç kopma olmadı 980den aşağı inmiyor benim netTürk Telekomun sürekli kopan 50mbs den çıkdıktan sonra gaza gelip türkcell süperonline 1000mbs ye geçtim ilk 2 ay beleş 4ay 350 6ay 600tl sizce nasıl
Evet her şey onlardanModemi onlar veriyor zaten dimi
Hayirli olsunTürk Telekomun sürekli kopan 50mbs den çıkdıktan sonra gaza gelip türkcell süperonline 1000mbs ye geçtim ilk 2 ay beleş 4ay 350 6ay 600tl sizce nasıl
modem onlardan da keşke olmasa. gerçi modem wan şifresini bulabiliyorsun linux'ten bir kaç hamle yaparak. tabi router almak lazım. tek sorun superonline'da throttling var.Modemi onlar veriyor zaten dimi
Valla comnete nakit 1300 verip 13 aylık almıştım. Bende geçiyim diyorum ama çok pahalı be. 100 bile gayet yetiyor. Yayıncı ve youtuber harici 2x-3x fazla verilmez gibi.Türk Telekomun sürekli kopan 50mbs den çıkdıktan sonra gaza gelip türkcell süperonline 1000mbs ye geçtim ilk 2 ay beleş 4ay 350 6ay 600tl sizce nasıl
Hocam throttling ne tam olarakmodem onlardan da keşke olmasa. gerçi modem wan şifresini bulabiliyorsun linux'ten bir kaç hamle yaparak. tabi router almak lazım. tek sorun superonline'da throttling var.