Neler Yeni

Çözüldü✓ 1000tl Asus rog strix flare mx

Aaahmt

80+ Silver
Bütçe
1000
İkinci el 1000tl Asus flare mx speed switch alınır mı?
Ürün açıklaması;
Uzun zamandır kutusunda duruyor çizik dahi yok 1 ay kullanıldı sadece bilek desteğini bulamadım ondan fiyatıda uygun tuttum.
Bilek desteği yokmuş fakat ürün temiz duruyor ikinci el piyasası en ucuz 2k gibi sizce fiyat iyi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acil yardım lazım

Ürün açıklaması;
Uzun zamandır kutusunda duruyor çizik dahi yok 1 ay kullanıldı sadece bilek desteğini bulamadım ondan fiyatıda uygun tuttum.
Bilek desteği yokmuş fakat ürün temiz duruyor ikinci el piyasası en ucuz 2k gibi sizce fiyat iyi mi?

Acil yardım lazım @ardaaaq

@ardaaaq
IMG_20221025_145524.jpg

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ürün açıklaması;

Acil yardım lazım

@ardaaaq
o paraya 2.el daha iyi klavyeler var ama söylendiği kadar sorunsuzsa alınabilir

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Bende flare II animate nx switch var baya memnunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
marka özellik cart curt bir yana çok tipsiz klavye valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
Tip önemli değil hocam ya biraz uygun gibi geldi

Hocam kargolama sürecinden anlıyor musunuz?
ne gibi bir kargolama, param güvende mi başka bir konu mu

Aaahmt

80+ Silver
ne gibi bir kargolama, param güvende mi başka bir konu mu
Birisiyle ikinci elden anlaştık o bana kargolama yapacak takip numarası atacak ben de parayı yollayacağım ama korkuyorum dolandırılım diye boş kutu gelse geri iade edebilir miyim kargo şirketine

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
Birisiyle ikinci elden anlaştık o bana kargolama yapacak takip numarası atacak ben de parayı yollayacağım ama korkuyorum dolandırılım diye boş kutu gelse geri iade edebilir miyim kargo şirketine
kargoyu teslim aldığında video kaydına al önce her tarafını göster daha önce açmamış olduğuna dair, sonrasında video eşliğinde aç ama bana kalırsa başın ağrıyabilir, sahibinden üzerinden alıyorsan param güvende ile al veya dolap uygulamasına yüklemesini iste oradan al, arada bir aracı olsun, direk kargo üstüne havale yapmayın bence tabi sen bilirsin güvenip güvenmemek konusunda

Aaahmt

80+ Silver
kargoyu teslim aldığında video kaydına al önce her tarafını göster daha önce açmamış olduğuna dair, sonrasında video eşliğinde aç ama bana kalırsa başın ağrıyabilir, sahibinden üzerinden alıyorsan param güvende ile al veya dolap uygulamasına yüklemesini iste oradan al, arada bir aracı olsun, direk kargo üstüne havale yapmayın bence tabi sen bilirsin güvenip güvenmemek konusunda
Çok teşekkür ederim satıcı hem sahibinden hem dolaptan yüklemiş ama sanırım beni düşünüp komisyon kesilmesini istemediği için adressi at yolliyim dedi dolaptan almayı deneyebilirim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom