1000TL Civarı Mouse Önerisi

JolTuna

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhabalar sıkıntısız sorunsuz mouselar arıyorum. Tryhard e-spor tarzı takılmıyorum. Bir önceki mouse'um NZXT Lift Scroll problemi çıkardı, mümkünse scrollu sağlam mouselar önerirseniz sevinirim. iyzico parolapara yöntemi ile 1000TL civarına düşen mouselar varsa onları da önerebilirsiniz.

Ajazz modellerine bakabilirsiniz veya ATK DragonFly A9 Wireless.

Merhabalar sıkıntısız sorunsuz mouselar arıyorum. Tryhard e-spor tarzı takılmıyorum. Bir önceki mouse'um NZXT Lift Scroll problemi çıkardı, mümkünse scrollu sağlam mouselar önerirseniz sevinirim. iyzico parolapara yöntemi ile 1000TL civarına düşen mouselar varsa onları da önerebilirsiniz.
vxe r1se+ alabilirsiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ajazz modellerine bakabilirsiniz veya ATK DragonFly A9 Wireless.
ajazzlarla ilgili problem ve kalite sorunu yaşayanları gördüm hocam emin değilim açıkçası

vxe r1se+ alabilirsiniz hocam

bu mouse'u her yerde görüyorum vxe r1 se+ ile r1 arasındaki fark nedir peki

ajazzlarla ilgili problem ve kalite sorunu yaşayanları gördüm hocam emin değilim açıkçası

elime 7 tane ajazz mouse geçti sadece 1 tanesinde sağ tuşu sıkıntılıydı geri kalan hepsi takır takır çalışıyor

hocam buradan bakabilirsiniz.

Ekler

• 1748098925594.webp
    1748098925594.webp
    59.3 KB · Hit: 12
GÜNCELLEME

Arkadaşlar yanlış değilsem VXE R1 600-700TL civarına denk gelmiş oluyor. Bana 1500TL gibi fiyatlarda sorunsuz, teknik desteği iyi ve uğraştırmayan, özellikle scroll'u ve sağ-tık sol-tık'ı problem çıkartmayacak mouselar önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez. Aralarından sensörü, MCU'su ve switchleri en iyi olanı seçmeyi düşünüyorum. Herhalde 1500TL bandında VXE R1 sensör-switch ve MCU olarak en iyisi gibi duruyor. Önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

Eğer 3k varsa iyzico ve parolapara cashbackiyle falan o civarda bir şeye geliyor sanırım. Yoksa R1 al geç
Ahh ahh keşke para olsa da bunu alabilsem. 1000 TL gibi bi indirim oluyor sanırım iyzico/parolapara ile. Ama ne yazık ki son fiyatı 2000TL'ye dayandığı için bütçem el vermiyor. Öyle çok aşırı tryhard bi oyuncu değilim. 8K Hz vesaire çok önemli değil benim için. Valorant oynarım ama o bir e-sporcu gibi zorlamam mesela. O yüzden aradaki fark önemli mi önemsiz mi bilmiyorum ama sanırım benim için o kadar da önemli değil bu ikili arasındaki fark. Zaten şu an aşşırı kalitesiz bir mouse kullanıyorum her türlü çağ atlamışım gibi hissettirecektir.

Ahh ahh keşke para olsa da bunu alabilsem. 1000 TL gibi bi indirim oluyor sanırım iyzico/parolapara ile. Ama ne yazık ki son fiyatı 2000TL'ye dayandığı için bütçem el vermiyor. Öyle çok aşırı tryhard bi oyuncu değilim. 8K Hz vesaire çok önemli değil benim için. Valorant oynarım ama o bir e-sporcu gibi zorlamam mesela. O yüzden aradaki fark önemli mi önemsiz mi bilmiyorum ama sanırım benim için o kadar da önemli değil bu ikili arasındaki fark. Zaten şu an aşşırı kalitesiz bir mouse kullanıyorum her türlü çağ atlamışım gibi hissettirecektir.
R1 al geç o zaman gayet güzel mouse

R1 al geç o zaman gayet güzel mouse
Tamamdır teşekkür ediyorum, haftaiçi gelene kadar yine bi yoklayacağım belki benzer bütçede daha iyi şeyler var mıdır diye. Bu süreçte de şu iyzico ve parolapara işini çözmeye çalışacağım biraz karışık geldi gözüme. Teşekkürler tekrardan hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,663
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri