Nerede yaşadığınızı söylerseniz belki düşük sistem isteyen oyunlar için iyi bir sistem olabilir.Arkadaşlar selam, başlıkta belirttiğim gibi 1000tl gibi bir bütçe var. Anakart,işlemci ve ekran kartı lazım ne önerirsiniz?
1000 TL ni çöpe atma kardeşim bence gerek yok
Denizlide yaşıyorum.Nerede yaşadığınızı söylerseniz belki düşük sistem isteyen oyunlar için iyi bir sistem olabilir.
Teşekkürler reyis.
pazarlıkla belki 1k indirilebilir yapabildiğim bu linçlemeyin
Sanırım Ankara'da yaşıyorsunuz Denizli'de yaşadığını söylemiş
pazarlıkla belki 1k indirilebilir yapabildiğim bu linçlemeyin
konumu kapamayı unutmuşumSanırım Ankara'da yaşıyorsunuz Denizli'de yaşadığını söylemiş
Bence biraz bütçe artırılıp 2400G/3400G alınabilir. Anakart olarak da B450 chipsetli bir anakart tercih edilebilir.Kardeş bu sistemi online eğitim gören bir kardeşimiz için topluyoruz. Toxiclik yapacağına yazma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denizlide yaşıyorum.
x4 860k işlemci ile rx 460 oem düşünüyorum 2.el
Hocam bu xeon işlemciyi bu anakarta taktığımızda bios mod yapmamız gerekiyor mu?Bence biraz bütçe artırılıp 2400G/3400G alınabilir. Anakart olarak da B450 chipsetli bir anakart tercih edilebilir.
Anakart:
İşlemci:Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran kartı:İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Böyle bir şey bulabildim.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Tam bilmiyorum hocam ama işlemci açıklamaya göre modlu.Hocam bu xeon işlemciyi bu anakarta taktığımızda bios mod yapmamız gerekiyor mu?