Neler Yeni

Çözüldü✓ 1000TL gamepad önerisi

121709

80+ Silver

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
sanırım 899 TL'ye gc20 v2 alacağım görünüşü ve özellikleri hoşuma gitti kablosu benim için çok sıkıntı çıkartmayacağını düşündüm ve 2.el ile uğraşmak istemedim. hepinize yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Uzun zamandır piyasada olan şu çakma 100tllik ps3 diye satılan kollarla oynuyorum ve oyundan zevk alamıyorum maalesef.
Güzel bi gamepad almayı planlıyorum fifa 23 için.
Hep playstation tarzı kollarla oynadım ve xboxa alışabilir miyim bilmiyorum.
Her türlü önerinizi bekliyorum fiyatı çok yükseltemem.
2.el de kaliteliyse olabilir.
PC için ve anakartım bt desteklemiyor.
Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetik tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 1-1,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerder 1 milyon.

Kesinlikle V2 olmayan model dışında alma çünkü eski modelde çok fazla kronik sorun var. @B1L0 hocam uzun zamandır kullanıyor aklımda kalan soruları o cevaplamıştı teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak XBOX tarzını ilk defa kullanmama rağmen çok hızlıca alıştım rahatça kullanılabiliyor. Sadece ilk birkaç saat DPAD'de 2 tuşa basıyordum yanlışlıkla. DPAD değiştirebiliyorsun

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetih tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 1-1,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerder 1 milyon.

Kesinlikle V2 olmayan model dışında alma çünkü eski modelde çok fazla kronik sorun var. @B1L0 hocam uzun zamandır kullanıyor aklımda kalan soruları o cevaplamıştı teşekkürler.

Ek olarak XBOX tarzını ilk defa kullanmama rağmen çok hızlıca alıştım rahatça kullanılabiliyor. Sadece ilk birkaç saat DPAD'de 2 tuşa basıyordum yanlışlıkla. DPAD değiştirebiliyorsun
Ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık, ben de sıfır alınacaksa bu bütçede msi gc20 v2 alınması taraftarıyım. Gayet memnunum, aldırdığım arkadaşlarım da gayet memnunlar. Çok fazla yoruma gerek yok arkadaş zaten güzelce açıklamış.

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetik tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 1-1,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerder 1 milyon.

hocam eline koluna sağlık uzun uzun anlata anlata yazmışsın çok teşekkür ederim .
https://www.trendyol.com/msi/gg-for...yaz-p-239746883?boutiqueId=61&merchantId=2200
bunu alacağım inşallah v2 al demişsin bu da v2
fakat kablo uzunluğu 30 cm ise biraz kısa gibi ama

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII
Ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık, ben de sıfır alınacaksa bu bütçede msi gc20 v2 alınması taraftarıyım. Gayet memnunum, aldırdığım arkadaşlarım da gayet memnunlar. Çok fazla yoruma gerek yok arkadaş zaten güzelce açıklamış.
Kendim az az anlatılıp ayrıntıya girilmeyince aklımda hep soru işareti kalır o yüzden hep böyle anlatıyorum. Hatta kopyalayim ileriki önerilerde de kullanırım

• Muhteşem
Reaksiyonlar: B1L0

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
Kendim az az anlatılıp ayrıntıya girilmeyince aklımda hep soru işareti kalır o yüzden hep böyle anlatıyorum. Hatta kopyalayim ileriki önerilerde de kullanırım
sayende bütün soru işaretleri de gitmiş oldu hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

LoyCEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
BURAK
Overgamein kendi sitesinde 850tl bilginiz olsun.
hocam bu arada bir şey soracağım ben hep dandik gamepadler kullandığım için hep x360ce gibi uygulamalarla uğraşmak zorunda kaldım bu gamepadi takınca fifa 23 direk ayar yapmadan çalışacak mı o uygulamarla uğraşmak bir zaman sonra sıkıyor da

Overgamein kendi sitesinde 850tl bilginiz olsun.
sağ olun hocam görmemiştim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam bu arada bir şey soracağım ben hep dandik gamepadler kullandığım için hep x360ce gibi uygulamalarla uğraşmak zorunda kaldım bu gamepadi takınca fifa 23 direk ayar yapmadan çalışacak mı o uygulamarla uğraşmak bir zaman sonra sıkıyor da

sağ olun hocam görmemiştim
Valla hiçbir ek program falan kullanmadan her türlü oyunu oynuyorum ben ya bence tak çalıştır şekilde oynarsınız. Fifa 23de denemediğim için %100 kesin konuşamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom