1000₺ kitap seti mi olur?

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Merhaba dostlar bu dönemin başında alan değiştirdim. Dil bölümine geçtim ve zümre kararı ile dönem başında kitap seti alma kararı vermişler. Bugün gidip sorduğumda set 1000tl olmuş ve bu babamı zora sokacak bir para. Bu kitap setini netten araştırdım, amazon.de ye vs baktım bulamadım. Bundan bayağı öncede arkadaşım kitap almış ama yanlış alıp çözmüş vs amazonda kitap sizde kalsın biz parasını verelim siz alın demişler bu kitap setini amazon desteğe yazsam bir şekilde satın almada yardımcı olur mu? Tek umutlandığım satış yeri amazon.

Güncelleme: 12. Sınıflardan tüm kitapları aldık bazıları eksik ama çoğu neredeyse var birkaçı dolu sadece.

Son düzenleme:
Nadirkitap'a baktın mı?
Burada sıfır/2. el kitaplar uyguna satılıyor.

Merhaba dostlar bu dönemin başında alan değiştirdim. Dil bölümine geçtim ve zümre kararı ile dönem başında kitap seti alma kararı vermişler. Bugün gidip sorduğumda set 1000tl olmuş ve bu babamı zora sokacak bir para. Bu kitap setini netten araştırdım, amazon.de ye vs baktım bulamadım. Bundan bayağı öncede arkadaşım kitap almış ama yanlış alıp çözmüş vs amazonda kitap sizde kalsın biz parasını verelim siz alın demişler bu kitap setini amazon desteğe yazsam bir şekilde satın almada yardımcı olur mu? Tek umutlandığım satış yeri amazon.
1000₺'lik bir ürüne, ürün sizde kalsın parasını verelim demezler. 60-70₺'lik olanlarda oluyor genelde

Hocam sadece test kitapları var, konu anlatımı veya okuma kitapları yok.

Setin adı nedir?

Neden okumuyorsun derler bir de. Okumam abi 1000₺'ye kitap mı olur. Bu ülke de yemin ediyorum boşa yaşıyoruz. Adam daha kitabını alamıyor. Okumayın abi yeminle okusan bile yine inşaatta amele olacaksın. 2 üniversite bitirmiş arkadaşım vardı adam ticari taksi de çalışıyordu okunmaz bu ülkede.

Ben bu tarz kitapları biliyorum 10sınıfım geçen senede bu senede bi siteden özel olarak kitap almıştık bunlar yurt sışından gelen kitapalr oluyor pahalı oluyoe bizim aldıklarımızda 300 liraydı mesela

Yds impact set grade 11. İnternette yok, bayiden aldım fiyat bilgisini(ydsnin kendi sitesindeki bana yakın olan bayileride aradım onlarda aynı fiyatı verdi)
Dil bölümlerinde hocaların zorla aldırdığı kitap maalesef, bir de Marvel serisi var. Bir işe yaramayan iki set.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,246
Üyeler
189,231
Son üye
leanbeefpatty
Geri