Bugradulundu
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 1000
maximum 1000TL gibi bir fiyata güzel bir L masa önerebilir misiniz? hem pc hem ders çalışmak için bir masa arıyorum
Rica ederim.Bu arada ben sadece öneride bulundum kalitesinden falan pek anlamıyorum, almadan önce marakya,satan firmaya yada ürünün yorumlarına bakarak almanı tavsiye ederim.teşekkür ederim
1000 lira mevzusunu salladım odamı yenilemek için yaklaşık 50.000 tl'm olacak bilgisayarla birlikte de, büyük ihtimalle 2 tane ikea masasını birleştireceğim kaliteli bir şey olsun. Sonuçta 1 yıl kullanıp atılacak bir şey değil. Ama öneriler için teşekkürler güzel duruyorlar.Rica ederim.Bu arada ben sadece öneride bulundum kalitesinden falan pek anlamıyorum, almadan önce marakya,satan firmaya yada ürünün yorumlarına bakarak almanı tavsiye ederim.
Rica ederim1000 lira mevzusunu salladım odamı yenilemek için yaklaşık 50.000 TL'm olacak bilgisayarla birlikte de, büyük ihtimalle 2 tane ikea masasını birleştireceğim kaliteli bir şey olsun. Sonuçta 1 yıl kullanıp atılacak bir şey değil. Ama öneriler için teşekkürler güzel duruyorlar.