rave
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,073
https://shop.connectgame.com.tr/pro...g-mouse-beyaz?_pos=1&_psq=ninjut&_ss=e&_v=1.0
siyahı da aynı fiyat
siyahı da aynı fiyat
Link atar mısın
Fiyat şüpheli geldi biraz diğer bütün sitelerde 2500![]()
NİNJUTSO Katana Superlight Kablosuz Professional Gaming Mouse - Beyaz
Ürün Açıklaması Katana Superlight Kablosuz Professional Gaming Mouse Şekil, ağırlık ve sensör – rekabetçi oyunlar için mouse seçerken en önemli üç husus. Ve hepsini yaptık. Bir yılı aşkın mühendislikle, 0,6 mm inceliğindeki sektördeki en ince kabuğu oluşturduk ve sonuçta tüm tutuş stillerine...shop.connectgame.com.tr
Türkiye distribütörü connect game zatenFiyat şüpheli geldi biraz diğer bütün sitelerde 2500
Onlarıda bu firma satıyor hafta sonu özel fırsat var hocam insta sayfasında başladılar güvenilir.Fiyat şüpheli geldi biraz diğer bütün sitelerde 2500
Elimde razer basilisk x hyperspeed var çok ekstrem farkları var mı sence? Makro falan ayarlanıyor değil mi? Alacağım şimdi.Onlarıda bu firma satıyor hafta sonu özel fırsat var hocam insta sayfasında başladılar güvenilir.
asus rog gladiusMouse önerir misiniz e spor ayarlarında.
Ayarlanıyor diye biliyorum 1.5k ya beleş mouse alın geçin derim.Elimde razer basilisk x hyperspeed var çok ekstrem farkları var mı sence? Makro falan ayarlanıyor değil mi? Alacağım şimdi.
Hayırlı olsun pişman olucağınızı sanmıyorum.Aldım hocam