Yardım 1000w psu lazım 7 7.5k bütçe

Gigabyte zaten bakılası bile değil. D.F.X modelinin fan eğrisi biraz sert. Cratos modelinde bu daha hafif. Hangisi uyuyorsa alınabilir veyahut gaming gecesini bekleyip bir PSU bakılabilir.
Acelem yok birkaç hafta daha beklerim

Enermax dfx 1200w aldım bi 15 gün önce falan yeni seri geldi fan sorunu giderilmiş seri çok bir fan sesi yok. Tavsiye ederim fiyatıda ucuzdu. 9070 xt ile kullanıyorum.

Güncel modellerden hangisi tercih edilebilir?
Düşük bütçeli 1000w psulara pek güvenemedim.
Pişman etmeyecek bir psu önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
hocam hayırlı akşamlar dilerim benimde psu konusunda dilim yandı ve bende sektörün en iyilerinden olan fsp markasını tercih ettim hatta ihtiyacımın fazlasını aldım https://www.amazon.com.tr/FSP-VITA-...-2-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1 bunu önerebilirim açıp kapanırken kendini emniyete alıp öyle işini yapıyor bende 850 gold sertifikalı modeli var ve yakında 5060 ekran kartına rahatlıkla emanet edeceğim bir marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hayırlı akşamlar dilerim benimde psu konusunda dilim yandı ve bende sektörün en iyilerinden olan fsp markasını tercih ettim hatta ihtiyacımın fazlasını aldım https://www.amazon.com.tr/FSP-VITA-1000GM-ATX12V-Supply-Active/dp/B0CX1J6C5D/ref=sr_1_2_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=12YT0H5BB9FU2&dib=eyJ2IjoiMSJ9.CB_CKPCBGXjM22wetXxrZTrtM7pHLPlx-pUqp_PLliohveUYEkxWPo4boFUl1-dQGQUCvoPkAcI9muRNsVdbog7ShjNklGh9UDuH2fwxsws.Kom7gQ_0V9znTLkvxrGSNB_PNGya1NgwsCz38-fvHOk&dib_tag=se&keywords=fsp+vita+gm+1000w&qid=1760632816&sprefix=fsp+vita+gm+1000w,aps,109&sr=8-2-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1 bunu önerebilirim açıp kapanırken kendini emniyete alıp öyle işini yapıyor bende 850 gold sertifikalı modeli var ve yakında 5060 ekran kartına rahatlıkla emanet edeceğim bir marka
ayrıyeten ws 550 corsair vardı uzun süre kullandım ve sık sık kesintilerden ötürü işlemcim ve anakartımı yaktı.. o yüzden misyonu direk psu üreten markaları tercih etmeniz daha doğru olur

hocam hayırlı akşamlar dilerim benimde psu konusunda dilim yandı ve bende sektörün en iyilerinden olan fsp markasını tercih ettim hatta ihtiyacımın
ayrıyeten ws 550 corsair vardı uzun süre kullandım ve sık sık kesintilerden ötürü işlemcim ve anakartımı yaktı.. o yüzden misyonu direk psu üreten markaları tercih etmeniz daha doğru olur
Elektronik işi şans işi. Corsair'in fazlaca sağlam denebilecek modelleri mevcut. Modele bakılır zaten PSU alınırken.

hocam hayırlı akşamlar dilerim benimde psu konusunda dilim yandı ve bende sektörün en iyilerinden olan fsp markasını tercih ettim hatta ihtiyacımın fazlasını aldım https://www.amazon.com.tr/FSP-VITA-1000GM-ATX12V-Supply-Active/dp/B0CX1J6C5D/ref=sr_1_2_sspa?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=12YT0H5BB9FU2&dib=eyJ2IjoiMSJ9.CB_CKPCBGXjM22wetXxrZTrtM7pHLPlx-pUqp_PLliohveUYEkxWPo4boFUl1-dQGQUCvoPkAcI9muRNsVdbog7ShjNklGh9UDuH2fwxsws.Kom7gQ_0V9znTLkvxrGSNB_PNGya1NgwsCz38-fvHOk&dib_tag=se&keywords=fsp+vita+gm+1000w&qid=1760632816&sprefix=fsp+vita+gm+1000w,aps,109&sr=8-2-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1 bunu önerebilirim açıp kapanırken kendini emniyete alıp öyle işini yapıyor bende 850 gold sertifikalı modeli var ve yakında 5060 ekran kartına rahatlıkla emanet edeceğim bir marka

Fsp veya hi power alacağım gibi duruyor

Elektronik işi şans işi. Corsair'in fazlaca sağlam denebilecek modelleri mevcut. Modele bakılır zaten PSU alınırken.
Elektronik cidden şans işi
Arkadaşa pc topladık, kapalı kutu ramler arızalı çıktı.

benimde işlemcim bozuk çıktı değiştirdik felan ama gerçekten şans...

hocam ben memnunum gönlünden hangisi geçiyorsa onu al hayırlı akşamlar...
Bu attığın vita serisi japon kapasitör kullanıyor mu yoksa g pro serisi mi Japon sadece

Geri