Neler Yeni

100K Bütçe İle PC Toplamak İstiyorum

bsahap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berto
Bütçe
100000
Merhaba arkadaşlar,
100K bütçe ile kasa toplamak istiyorum monitörde dahil belki monitörü ekstra diğer şeylerle satın alabilirim (kulaklık,mousepad vs.)

Daha çok hikaye modlu oyunlar oynamak isterim (gta5-6,red dead redemption2 vesaire) güncel olarakta valo,csgo, lol vs. oynuyorum.

Bu kadar bir bütçeyle nasıl bir sistem dizmeliyim, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer

Berry7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Merhaba arkadaşlar,
100K bütçe ile kasa toplamak istiyorum monitörde dahil belki monitörü ekstra diğer şeylerle satın alabilirim (kulaklık,mousepad vs.)

Daha çok hikaye modlu oyunlar oynamak isterim (gta5-6,red dead redemption2 vesaire) güncel olarakta valo,csgo, lol vs. oynuyorum.

Bu kadar bir bütçeyle nasıl bir sistem dizmeliyim, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,

Bu kadar bir bütçeyle nasıl bir sistem dizmeliyim, yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar,

reis ryzen 7 9800x3d ve 4070ti super veya 4090lı sistem yapabilirsin o istedigin oyunları ultra ayarlarda bile sana yüksek ve gözüne güzel gelen bi oyun deneyimi sunar

bsahap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba dost şöyle br sistem öneriyim
Fiyatı fazla bulursan, 5070 ti sistem rahat toplarsın hatta her parçayı en iyisinden seçersin.

Ha bu arada 9070xt sistem de düşünebilirsin ama 5070ti varken 9070xt alınmaz bana göre.
Hocam şöyle bir sistem çıktı karşıma nasıldır bulunurmu bu parçalar sanki biraz fiyat olarakta uçuk gibi 2 ay önceki bir yorum bu arada

reis ryzen 7 9800x3d ve 4070ti super veya 4090lı sistem yapabilirsin o istedigin oyunları ultra ayarlarda bile sana yüksek ve gözüne güzel gelen bi oyun deneyimi sunar
Hocam şöyle bir sistem çıktı karşıma nasıldır bulunurmu bu parçalar sanki biraz fiyat olarakta uçuk gibi 2 ay önceki bir yorum bu arada diğer dostuma da attım sanada atayım

Ekler

• IMG_1667.jpeg
    IMG_1667.jpeg
    352.6 KB · Hit: 23
  • IMG_1667.jpeg
    IMG_1667.jpeg
    352.6 KB · Hit: 24

elemin

80+ Bronze
Hocam şöyle bir sistem çıktı karşıma nasıldır bulunurmu bu parçalar sanki biraz fiyat olarakta uçuk gibi 2 ay önceki bir yorum bu arada

Hocam şöyle bir sistem çıktı karşıma nasıldır bulunurmu bu parçalar sanki biraz fiyat olarakta uçuk gibi 2 ay önceki bir yorum bu arada diğer dostuma da attım sanada atayım
kaç k istiyor bu sisteme ?

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer

Evet fiyat uçuk biraz bir de işlemcisi oyun için 9950x tercih edilmez, hem fps oyunu da oynayan kişi 9800x3d alabilir.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet
Alakasiz cevap olabilir fakat bence bir pc ye workstation değilse 100K vermeye hiç gerek yok bence 100K çıkaran adam 200 300K çıkarabilir bence bi ikinci el Geely Echo fln akar

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Alakasiz cevap olabilir fakat bence bir pc ye workstation değilse 100K vermeye hiç gerek yok bence 100K çıkaran adam 200 300K çıkarabilir bence bi ikinci el Geely Echo fln akar
Uzun süreli gitmesi ve daha iyi performans için tabii verilir 100k. Ve verdiğine de pişman etmez. Bence böyle.
Hatta o biraz kişisel tercih mesela parayı nereye yatırmak istediğine bağlı.
Mesela beni 50k'lık pc keser.🙂 2k çözünürlük için en iyi pc'ler var o fiyatlara.

Jill Valentine

80+ Bronze

Alınmaz.

Ekran Kartı

İşlemci

Soğutucu

Bellek

Depolama

Anakart

Kasa

Güç Kaynağı

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet
Uzun süreli gitmesi ve daha iyi performans için tabii verilir 100k. Ve verdiğine de pişman etmez. Bence böyle.
Hatta o biraz kişisel tercih mesela parayı nereye yatırmak istediğine bağlı.
Mesela beni 50k'lık pc keser.🙂 2k çözünürlük için en iyi pc'ler var o fiyatlara.
Aga işte beni keser diyeceğim pc 3050li olduğundan kavrayamıyorum ama DDR5 6800 li bi sistem bile toplasa çok uzun süre götürür ki 30K altına toplarsın

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Aga işte beni keser diyeceğim pc 3050li olduğundan kavrayamıyorum ama DDR5 6800 li bi sistem bile toplasa çok uzun süre götürür ki 30K altına toplarsın
Hocam siz ucuzcusunuz sanki;) 3050 de ama hocam şimdi görüntü kalitesi desem yeterli olur sanırsam. 2k ile 1080p arasında çok fark var. Hatta 5070 ti 4k için de kullanılabilir bazı oyunlarda.
2.el diyorsunuz ama sıfır alacak konu sahibi sanırım ki bence sıfır daha iyi. Bir de nvidia almalı bu bütçelerde dlss, yazılımda önde olması ve ray tracing performansı için. Nvidia yüksek bütçelerde daha iyi. Ama amd f/p
Dediğinize ben şahsen hem katılıyorum hem katılmıyorum. Evet mantıklı daha ucuz falan ama daha iyi şeyler isteyenler için kısıtlayıcı.

Leon_Was_Here

80+ Bronze
@Jill Valentine attığı sistem çok iyi kasa tercihe bağlı zevk meselesi bu bütçede 420mm soğutucu destekleyen bir kasa ile enermax liqmaxflo 420 güzel gider ssd içinde exceria pro f/p iyidir ama kc3000 yada samsung tercih edilse daha mantıklı . Ekran kartı konusunda nvdia bu bütçede en mantıklı seçim amd candır ama gerçekci olmak lazım bütçe sorunu yoksa kimse amd almaz ekran kartı tarafında, tamam bütçesi olan kişide parayı sokaktan toplamıyor ama arada ki fiyat farkı çok yoksa benzer performansta 9070 xt yerine 5070 ti tercih edilir . Son olarak bütçeden az kısmak için 7800x3d yada 9700x de tercih edilebilir bence .

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,534
İsim
efe araci
sıvı soğutucu olarak https://www.gaming.gen.tr/urun/4326...lmf360t-argb-2-yil-birebir-degisim-garantili/ listede sıralamda olan bu kafa karışıklılığı olmasın hemen hemen adları aynı :D
önerdiği kasa çok iyi ama daha ucuz istersen ve siyah istersen https://www.teknobiyotik.com/dark-m...-3-0-type-c-atx-oyuncu-kasasi-dkchmaxv30.html
diğer her şeyi aynı öneririm güzel öneri.
Merhaba arkadaşlar,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,037
Üyeler
170,799
Son üye
Emre1905gs
Top Bottom