100K Bütçeyle PC Toplama – Bazı Parçalar Net, Tavsiyelere Açığım

ufukkayaa

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 100.000 TL bütçem var. Oyun, video düzenleme, yayın ve tasarım işleri (Adobe, Blender vb.) için güçlü ve şık bir sistem kuruyorum.
Birkaç parçada kararımı verdim, kalanlar için fikirlerinize açığım.

Netleştirdiğim parçalar:

Beklentim:
Yüksek performans, serin çalışan, ileride upgrade'e açık ve uyumlu bir sistem.
Kalan parçalar (anakart, RAM, PSU, kasa, soğutma) için hem uyumluluk hem de fiyat/performans açısından ne önerirsiniz?

Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 100.000 TL bütçem var. Oyun, video düzenleme, yayın ve tasarım işleri (Adobe, Blender vb.) için güçlü ve şık bir sistem kuruyorum.
Birkaç parçada kararımı verdim, kalanlar için fikirlerinize açığım.

Netleştirdiğim parçalar:

Beklentim:
Yüksek performans, serin çalışan, ileride upgrade'e açık ve uyumlu bir sistem.
Kalan parçalar (anakart, RAM, PSU, kasa, soğutma) için hem uyumluluk hem de fiyat/performans açısından ne önerirsiniz?

Teşekkür ederim
pckolikte indirim var gainward ın galaxdan daha üst seri ürün daha ucuz para iade kampanyasıda var

Seçtiğiniz ekran kartı ve ssd ile burası toplam 99.317 TL yapıyor.

gayet güzel anakartı b850 gaming plsu wifi yapıp kasayı biraz daha güzel bir model alınırsa gayet iyi olur kasa 100k için komik durmuş

Video edit, blender, adobe vs kullanacagi icin 32 ram ile bol bol crash yer arkadas, ya butceyi arttirip ya da bi yerlerden kisip 64gb rame cikmasi gerekli ki kisilabilecek pek bi yer de goremiyorum acikcasi. Ama 64gb şart, sadece oyun icin olsa fuzuli de arkadas iş için de kullanacak.

Geri