Neler Yeni

Yardım 100mbps almamız gerekirken 8mpbs alıyoruz

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
Arkadaşlar geçen hafta bi karar alıp netspeed ultimate 100 fiber paketine geçtik, bugün türk telekomdan bi abi gelip kurulumu yaptı sağolsun. Bize 1 saat içinde internet gelmezse müşteri hizmetlerini arayıp bilgi vermemizi istedi, 2-3 saat içinde geldi fakat başlıktada yazdığım gibi almamız gereken hızı alamıyoruz. Yarın site üzerinden bi destek kaydı açacağım fakat önce buradan bilgi alayım istedim belki daha önce başına gelen biri olmuştur.

1723753290042.png

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Arkadaşlar geçen hafta bi karar alıp netspeed ultimate 100 fiber paketine geçtik, bugün türk telekomdan bi abi gelip kurulumu yaptı sağolsun. Bize 1 saat içinde internet gelmezse müşteri hizmetlerini arayıp bilgi vermemizi istedi, 2-3 saat içinde geldi fakat başlıktada yazdığım gibi almamız gereken hızı alamıyoruz. Yarın site üzerinden bi destek kaydı açacağım fakat önce buradan bilgi alayım istedim belki daha önce başına gelen biri olmuştur.

Alıntıyı görüntüle
hız testini ethernet kablosu ile mi? yoksa wifi üzerinden mi yapıyorsun?

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hız testini ethernet kablosu ile mi? yoksa wifi üzerinden mi yapıyorsun?
şuan pc üzerinden yapıyorum modem biraz uzakta, öğlen modemin dibinden telefon ile test yaptım 16mbps oluyordu

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kabloyla deneyip tekrar döneceğim buraya teşekkür ediyorum

R9XTX

80+ Bronze
Kablo ile denemene gerek yok.Wifi nin iyi çektigi yerde de telefonundan hız testi yapabilirsin.

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
hiç bir zaman tam hızı alamazsın
100 almayı beklemiyordum zaten, 85 90 verse bu kadar sorun olmazdı belki, vodafone 35download paketini kullanırken bile 30 hız veriyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablo ile denemene gerek yok.Wifi nin iyi çektigi yerde de telefonundan hız testi yapabilirsin.
telefondan'da yaptım sonuç çok fark etmedi 20 bile göremedim bir sorun var büyük ihtimalle

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
100 almayı beklemiyordum zaten, 85 90 verse bu kadar sorun olmazdı belki, vodafone 35download paketini kullanırken bile 30 hız veriyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefondan'da yaptım sonuç çok fark etmedi 20 bile göremedim bir sorun var büyük ihtimalle
ethernet kablosu ile test yapın eğer hız değerleri yine aynıysa arıza kaydı oluşturun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,512
Üyeler
169,572
Son üye
Meywis
Top Bottom