turkcell stock modemi stabil 1000 veremiyor o roter değiştirmen lazımModem yeni Turkcell getirdi ethernet Cat6 dün oldu bugün PC kısıtladı yazıyo ztn 100mbps diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayar 8 aylık yeni Asus z690 anakart
Telefonda 600 e kadar çıktı PC deniyom
Dün 860 a çıktı simdi olmuyo aynı ethernet aynı modem
PC de wifi yok sadece ethernet
Denedim olmuyor
gücü yetmiyor aynisi bendede var max 800 de tikaniytor wifedeTurkcell yeni getirdi wifi 6
Hayır şuan dışardayım eve gidince yapabilirsem yapıcamDriverı kaldırıp yüklemeyyi denedin mi aygıt yöneticisinden
800 olsa sorun yok bilgisayarda 100mbps kısıtlandıgı yazıyor kısıtlamayı kaldırmam lazımturkcell stock modemi stabil 1000 veremiyor o roter değiştirmen lazım
gücü yetmiyor aynisi bendede var max 800 de tikaniytor wifede
o pc alakalıdır onu kaldırmanın yolu birine sor anlatır ben anlatimim okadar iyi deyil o konudaHayır şuan dışardayım eve gidince yapabilirsem yapıcam
800 olsa sorun yok bilgisayarda 100mbps kısıtlandıgı yazıyor kısıtlamayı kaldırmam lazım
Yine de düzgün bağlantı sağladığın cihazı bilgisayara bağla. Bende de böyle sorun vardı birkaş ay böyle kullandım sonra kendiliğinden düzeldi saçma şekilde.Modem yeni Turkcell getirdi ethernet Cat6 dün oldu bugün PC kısıtladı yazıyo ztn 100mbps diye
Bilgisayar 8 aylık yeni Asus z690 anakart
PC de wifi yok sadece ethernet
Denedim olmuyor
Turkcell Superonline 1000mbps 600 TL
Driver silip yüklemeyi denicemYine de düzgün bağlantı sağladığın cihazı bilgisayara bağla. Bende de böyle sorun vardı birkaş ay böyle kullandım sonra kendiliğinden düzeldi saçma şekilde.
2.5 gbps tam ikili seçip deneyin.100 var 2.5gbps var olmuyo
ethernet kablon cat kaç?Denedim