cat 6 modemle pc arasındaki ethernet kablosu değil mikablonun değişmesini söylediler ise cat 6 kablo cekmeni öneririm ek olmadan çekersen sorun kalmaz
evet onu telefon kablosu gibi kullanabiliyorsun ben öyle kullanıyorumcat 6 modemle pc arasındaki ethernet kablosu değil mi
denerimTelekomun altyapısından gelen kablonun ucuna turknet kendi kablosunu ek yapıyor benim gevşeyen kablo oydu istersen binadaki internet kutusundan bakabilirsin anlar mısın bilmem ama
telekom kutusunun oradan ı çekiyoruzevet onu telefon kablosu gibi kullanabiliyorsun ben öyle kullanıyorum
evet ankastre kutusundan modme ek olmadan rengini ayıracaksın 2 tane mesela mavi beyaz 2 sini ankastreye çakacaksın diğer ucuna ise telefon kablosunun jackını çakacaksın elektirikçiden yardım alabilirsindenerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
telekom kutusunun oradan ı çekiyoruz
teşekkürlerevet ankastre kutusundan modme ek olmadan rengini ayıracaksın 2 tane mesela mavi beyaz 2 sini ankastreye çakacaksın diğer ucuna ise telefon kablosunun jackını çakacaksın elektirikçiden yardım alabilirsin
internetten baktığım gibi daire no ya ya bağlanmamış fakat kablomerhaba uzun zaman oldu ama ilk baktığımda anlamamıştım şimdi indim bir daha baktım bizim kablomuz zaten cat 6 kabloymuş apartmandaki santraldan daireye kadar tamamen cat 6 çekili
kablo böyle iken en azından 100 mbps almam gerekmez mimerhaba uzun zaman oldu ama ilk baktığımda anlamamıştım şimdi indim bir daha baktım bizim kablomuz zaten cat 6 kabloymuş apartmandaki santraldan daireye kadar tamamen cat 6 çekili
internetten baktığım gibi daire no ya ya bağlanmamış fakat kablo
![]()
daire 6 benim fakat 6 ya yan apartmanın ki bağlı altta ki girişlerde 6 numaralara bağlı değil bizim kablomuz sağ beyaz yeşil kablo
ek varsa olur bana orsı ekli gibi geldimerhaba uzun zaman oldu ama ilk baktığımda anlamamıştım şimdi indim bir daha baktım bizim kablomuz zaten cat 6 kabloymuş apartmandaki santraldan daireye kadar tamamen cat 6 çekili
internetten baktığım gibi daire no ya ya bağlanmamış fakat kablo
Alıntıyı görüntüle
daire 6 benim fakat 6 ya yan apartmanın ki bağlı altta ki girişlerde 6 numaralara bağlı değil bizim kablomuz sağ beyaz yeşil kablo
kablo böyle iken en azından 100 mbps almam gerekmez mi
Alıntıyı görüntüle
cat 6 dan modeme bağlanan kablo şu şekilde bağlanmış bu yüzden olabilir mi