Neler Yeni

100mbps yerine 40 alıyorum

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
kablonun değişmesini söylediler ise cat 6 kablo cekmeni öneririm ek olmadan çekersen sorun kalmaz

no-name

80+ Silver
Telekomun altyapısından gelen kablonun ucuna turknet kendi kablosunu ek yapıyor benim gevşeyen kablo oydu istersen binadaki internet kutusundan bakabilirsin anlar mısın bilmem ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmethan
Telekomun altyapısından gelen kablonun ucuna turknet kendi kablosunu ek yapıyor benim gevşeyen kablo oydu istersen binadaki internet kutusundan bakabilirsin anlar mısın bilmem ama
denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet onu telefon kablosu gibi kullanabiliyorsun ben öyle kullanıyorum
telekom kutusunun oradan ı çekiyoruz

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
denerim

telekom kutusunun oradan ı çekiyoruz
evet ankastre kutusundan modme ek olmadan rengini ayıracaksın 2 tane mesela mavi beyaz 2 sini ankastreye çakacaksın diğer ucuna ise telefon kablosunun jackını çakacaksın elektirikçiden yardım alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmethan
evet ankastre kutusundan modme ek olmadan rengini ayıracaksın 2 tane mesela mavi beyaz 2 sini ankastreye çakacaksın diğer ucuna ise telefon kablosunun jackını çakacaksın elektirikçiden yardım alabilirsin
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: FRAX
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmethan
merhaba uzun zaman oldu ama ilk baktığımda anlamamıştım şimdi indim bir daha baktım bizim kablomuz zaten cat 6 kabloymuş apartmandaki santraldan daireye kadar tamamen cat 6 çekili

merhaba uzun zaman oldu ama ilk baktığımda anlamamıştım şimdi indim bir daha baktım bizim kablomuz zaten cat 6 kabloymuş apartmandaki santraldan daireye kadar tamamen cat 6 çekili
internetten baktığım gibi daire no ya ya bağlanmamış fakat kablo

1661111100990.png

daire 6 benim fakat 6 ya yan apartmanın ki bağlı altta ki girişlerde 6 numaralara bağlı değil bizim kablomuz sağ beyaz yeşil kablo

1661111100990.png

daire 6 benim fakat 6 ya yan apartmanın ki bağlı altta ki girişlerde 6 numaralara bağlı değil bizim kablomuz sağ beyaz yeşil kablo
kablo böyle iken en azından 100 mbps almam gerekmez mi

1661111362926.png

cat 6 dan modeme bağlanan kablo şu şekilde bağlanmış bu yüzden olabilir mi

Son düzenleme:

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Alıntıyı görüntüle

kablo böyle iken en azından 100 mbps almam gerekmez mi

Alıntıyı görüntüle
cat 6 dan modeme bağlanan kablo şu şekilde bağlanmış bu yüzden olabilir mi
ek varsa olur bana orsı ekli gibi geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,555
Üyeler