Fiyatı ucuz diye kötü sanma. Markası logitech zaten. Ben de uzun zamandır kullanıyorum harika. Bu 40x30Valla masamda yer derdi yok 2 buçuk metrelik masam var kaliteli güzel bir mosepad öneirseniz sevinirim 150 TL ye kadar çıkabilirim
qck pubg edition en iyisi şuan kullanıyorumValla masamda yer derdi yok 2 buçuk metrelik masam var kaliteli güzel bir mosepad öneirseniz sevinirim 150 TL ye kadar çıkabilirim
kanka çok küçük yaFiyatı ucuz diye kötü sanma. Markası logitech zaten. Ben de uzun zamandır kullanıyorum harika. Bu 40x30
![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm Kaymaz Yanmaz Mouse Pad ( Kutu İçinde ) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm Kaymaz Yanmaz Mouse Pad ( Kutu İçinde ) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 x 30 cm Kaymaz Yanmaz Mouse Pad ( Kutu İçinde ) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu 70x30
bu cidden iyi duruyor eğer malzeme kaliteside iyiyseburdan aldım kullanıyorum çok ama çoook güzel rengi birebir aynı
çok kaygan sağlam![]()
PORGE Büyük Renk Hyperbeast Pro Gaming Oyuncu Xxl 90x40 Mouse Pad - Fiyatı, Yorumları
Büyük Renk Hyperbeast Pro Gaming Oyuncu Xxl 90x40 Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
ben kullanıyorum çok iyi bu kadar gelceni beklemezdim çok kalitelikanka çok küçük ya
Post automatically merged:
bu cidden iyi duruyor eğer malzeme kaliteside iyiyse
Kanka ben rampage kullanıyorum xjammer ona bakabilirsin ondan önce Logitech kullanıyordum kenarlarındaki kumaşlar mahvoldu şuan memnunumValla masamda yer derdi yok 2 buçuk metrelik masam var kaliteli güzel bir mosepad öneirseniz sevinirim 150 TL ye kadar çıkabilirim