100TL Civarı Mouse Önerisi

Joorre

80+
Reaksiyon skoru
82
Selamlar konu aynen başlıktaki gibi. Ancak fareden birkaç beklentim var. Öncelikle büyük olmalı uzunluk olarak minimum 12cm genişlik olarak 5cm ve civarı olursa iyi olur, küçük olursa g102 tipinde olabilir. Tıklama hissiyatı yumuşak ve sensörü kaliteli, tercihen hafif olmalı hatta olursa çok iyi olur. 120TL' ye kadar çıkabilirim ancak kesin değil bu sebepten 70-110TL aralığında tutarsak sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
Aslında Rampage SMX-R85 Gentle RGB isteklerimi tam karşılıyor gibi. Ancak sensörü nasıldır bilmiyorum.

GamePower Bane

Selamlar konu aynen başlıktaki gibi. Ancak fareden birkaç beklentim var. Öncelikle büyük olmalı uzunluk olarak minimum 12cm genişlik olarak 5cm ve civarı olursa iyi olur, küçük olursa g102 tipinde olabilir. Tıklama hissiyatı yumuşak ve sensörü kaliteli, tercihen hafif olmalı hatta olursa çok iyi olur. 120TL' ye kadar çıkabilirim ancak kesin değil bu sebepten 70-110TL aralığında tutarsak sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
MSI interceptor

Rampage SMX R44 öneririm. Bu arada bu bütçede GamePower Bane'den uzak dur. Arkadaşım da kullanıyordu sensörü sıkıntılı çalışıyor.
SMX R44 çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komik mi dostum? Raporladım.

145 TL olmuş alabiliyoesan kesinlikle al bence

Ekler

• Screenshot_20201026-130751.png
    Screenshot_20201026-130751.png
    291.7 KB · Hit: 47
Geri