Neler Yeni

100tl mailsiz valorant hesabı alınır mı?

JSezar

80+ Silver
bakalım ne olacak,paramı kurtarmaya çalışıyorum şuan:)

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin

JSezar

80+ Silver
gece gece güldüm valla kusura bakma, konuda sormuşsun sabırsız olup almışsın sonra -dolandırıldım :D
olur öyle:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan şöyleyim

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
olur öyle:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan şöyleyim
Benim de bi arkadas vardı e sporcuydu.Avrupada ilk 400 de falandı.Haliyle bir sürü skin de vardı.Hesabı sattı e sporu bırakınca.5-6 aydır hesap başkasındaydı satın alınmıştı yani o kişi tarafından. En son da gelen pahalı olan vct bıçak setini almış o şahıs. Benim arkadaş acaba valorant bu hesapları geri veriyor mu diyerek benim hesabım çalındı diye bilet attı.İlk mailini flan söyledi ve valorant hesabı geri verdi. Arkadaş tahmin etmiyordu tabi 5-6 ay önce satılan hesabın verileceğini ve hesap artık daha zengin bir biçimde arkadaşda... Haram dedik etme dedik ama dinlemedi

Roar7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Şimşek
Benim de bi arkadas vardı e sporcuydu.Avrupada ilk 400 de falandı.Haliyle bir sürü skin de vardı.Hesabı sattı e sporu bırakınca.5-6 aydır hesap başkasındaydı satın alınmıştı yani o kişi tarafından. En son da gelen pahalı olan vct bıçak setini almış o şahıs. Benim arkadaş acaba valorant bu hesapları geri veriyor mu diyerek benim hesabım çalındı diye bilet attı.İlk mailini flan söyledi ve valorant hesabı geri verdi. Arkadaş tahmin etmiyordu tabi 5-6 ay önce satılan hesabın verileceğini ve hesap artık daha zengin bir biçimde arkadaşda... Haram dedik etme dedik ama dinlemedi
Hocam aman tc kimlik onaylı bir siteden satış yaptıysa hakkında işlem başlata biliyorlar hesabın geri alındığını öğrenince veya şikayet üzerine falan diye biliyorum yanlış olmasın da şimdi

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Hocam aman tc kimlik onaylı bir siteden satış yaptıysa hakkında işlem başlata biliyorlar hesabın geri alındığını öğrenince veya şikayet üzerine falan diye biliyorum yanlış olmasın da şimdi
itemsatış dan oldu olay hatta geçen alan kişi yazmış bu da engellemiş mi napmış işte :D

JSezar

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom