gece gece güldüm valla kusura bakma, konuda sormuşsun sabırsız olup almışsın sonra -dolandırıldımdolandırıldım
Benim de bi arkadas vardı e sporcuydu.Avrupada ilk 400 de falandı.Haliyle bir sürü skin de vardı.Hesabı sattı e sporu bırakınca.5-6 aydır hesap başkasındaydı satın alınmıştı yani o kişi tarafından. En son da gelen pahalı olan vct bıçak setini almış o şahıs. Benim arkadaş acaba valorant bu hesapları geri veriyor mu diyerek benim hesabım çalındı diye bilet attı.İlk mailini flan söyledi ve valorant hesabı geri verdi. Arkadaş tahmin etmiyordu tabi 5-6 ay önce satılan hesabın verileceğini ve hesap artık daha zengin bir biçimde arkadaşda... Haram dedik etme dedik ama dinlemediolur öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan şöyleyim
Hocam aman tc kimlik onaylı bir siteden satış yaptıysa hakkında işlem başlata biliyorlar hesabın geri alındığını öğrenince veya şikayet üzerine falan diye biliyorum yanlış olmasın da şimdiBenim de bi arkadas vardı e sporcuydu.Avrupada ilk 400 de falandı.Haliyle bir sürü skin de vardı.Hesabı sattı e sporu bırakınca.5-6 aydır hesap başkasındaydı satın alınmıştı yani o kişi tarafından. En son da gelen pahalı olan vct bıçak setini almış o şahıs. Benim arkadaş acaba valorant bu hesapları geri veriyor mu diyerek benim hesabım çalındı diye bilet attı.İlk mailini flan söyledi ve valorant hesabı geri verdi. Arkadaş tahmin etmiyordu tabi 5-6 ay önce satılan hesabın verileceğini ve hesap artık daha zengin bir biçimde arkadaşda... Haram dedik etme dedik ama dinlemedi
itemsatış dan oldu olay hatta geçen alan kişi yazmış bu da engellemiş mi napmış işteHocam aman tc kimlik onaylı bir siteden satış yaptıysa hakkında işlem başlata biliyorlar hesabın geri alındığını öğrenince veya şikayet üzerine falan diye biliyorum yanlış olmasın da şimdi
Konuyu şuraya kadar okudum. Şuan da kafamın içinde "Oy Asiye" çalıyor.dolandırıldım