Neler Yeni

100TL Mouse Önerisi

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Arkadaş anlamıyor musun daha nasıl anlatabilirim canını yiyim ya sensör özellik bakımından kat kat daha iyi tutarlılık sağlar diyorum anlamıyor musun ? gamepower banenin içinde ofis sensörü var aga ışıklı olduğu için 100 TL vermesin boşa gitsin alsın 10tllik fare aynı performansı alır anladın mı ?
Okuduğunu anlama sıkıntın var sanırım. Ben Bane değil sana Ursa ile bir karşılaştırma yapıyorum. Fiyat olarak Ursa ve G102 kapışır. Bir insan neden gidip G102 alsın diyorum, sensörü iyi diyorsun. Tamam kardeşim de Ursa ve G102'nin sensörleri arasında ki fark ne? Onu izah etmen gerekiyor önce.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Okuduğunu anlama sıkıntın var sanırım. Ben Bane değil sana Ursa ile bir karşılaştırma yapıyorum. Fiyat olarak Ursa ve G102 kapışır. Bir insan neden gidip G102 alsın diyorum, sensörü iyi diyorsun. Tamam kardeşim de Ursa ve G102'nin sensörleri arasında ki fark ne? Onu izah etmen gerekiyor önce.
aga Ben bane Ile karşılaştırıyordum herkes önerdiği için kusura bakma ama ursa ile karşılaştırsak bile yine g102 daha iyi

ursa pwm3325 sensör kullanıyor 100ips 20g değerlerine sahip
G102 Mercury kullanıyor 200ips 25g değerlere sahip

Zaten listeye bakarsan hero truemove3 gibi üst seviye farelerde ki sensörlerideki değerleri görürsün bu iki değer ne kadar yüksek o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşım rekabetçi bir oyunda flicklerin önemlidir karşındaki düşmanından hızlı tepki verip fareyi düşmanın üzerine getirmen gerekir eğer fare senin bu hareketlerini okuyamaz ve okuyamadığı için sapıtıp yere fln bakarsa aim düellosunu kaybedersin bir farede bakacağın iki değer IPS ve hızlanmadır g değeri fareyi ne kadar hızlı çevirebileceğini ve farenin max ne kadar hızlanmada okuyabileceğini gösterir fare alırken ilk bakman gereken nokta bu yüzden sensördür
somutlamış olduğum örnekte bu

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
aga Ben bane Ile karşılaştırıyordum herkes önerdiği için kusura bakma ama ursa ile karşılaştırsak bile yine g102 daha iyi

ursa pwm3325 sensör kullanıyor 100ips 20g değerlerine sahip
G102 Mercury kullanıyor 200ips 25g değerlere sahip

Zaten listeye bakarsan hero truemove3 gibi üst seviye farelerde ki sensörlerideki değerleri görürsün bu iki değer ne kadar yüksek o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

somutlamış olduğum örnekte bu
Şunu göndermen çok uzun sürdü kanka :)

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Dostlar öneriler için teşekkürler sipariş verdim mouseu bane aldım para durumlarından dolayı 🙏

Top Bottom