Çınar Yaşar
80+ Gold
Gamepower Ursa
Mousepad'ler hakkında detaylı bilgim yok. Ancak yanlış bilmiyorsam QCK mouse padler oldukça kaliteli.
Teşekkür ederim hepinize ursada şansımı denerim dostum ama biraz zor mousepad olarak speed aklıma yattı ama bakacağım bane alırım en kötüSpeed'de hızlı kaydırabilirsiniz mouseyi ama control'de daha kontrollü haraket ettirirsiniz yavaş olur ama kontrollü olur. Önerilerim:
![]()
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatları ve Özellikleri
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Dostum Ursa'daki dpi kullanımı ile ortalama bir mouse pad işini rahatlıkla görürTeşekkür ederim hepinize ursada şansımı denerim dostum ama biraz zor mousepad olarak speed aklıma yattı ama bakacağım bane alırım en kötü
elin büyük değilse g102 tavsiye ederim https://www.itopya.com/logitech-g102-progidy-gaming-mouse/
Dostum elim küçük değilDostum Ursa'daki dpi kullanımı ile ortalama bir mouse pad işini rahatlıkla görür![]()
logitech g102 nin sensörü daha iyi bence g102 alın kesinlikle pişman etmezDostum elim küçük
Aslında haklısın ursadaki dpi yeterli olur teşekkür ederiim sonradan bir mousepad alırım
kral FPS oyunlarında control her zaman daha mantıklıdır eğer LoL tarzı oyunları ağırlıklı oynayacaksan speed al benceElim büyük dostum yanlış söylemişim![]()
Dostum Ursa'nın kullanışı ve konforu daha iyi G102'ye göre. Ayrıca maksimum 8.000 dpi olup sensörünün bir tık daha iyi olması çok bir şey değiştirmez kullanıcı açısından. Ursa fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama G102 için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim. İki ürünü de kullanmam rağmen Ursa'yı çok daha önde görmekteyim.logitech g102 nin sensörü daha iyi bence g102 alın kesinlikle pişman etmez
ben gamepower markasına fazla güvenmiyorum 190 tl ye corsair harpoon alınır bu alınacaksaDostum Ursa'nın kullanışı ve konforu daha iyi G102'ye göre. Ayrıca maksimum 8.000 dpi olup sensörünün bir tık daha iyi olması çok bir şey değiştirmez. Ursa fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama G102 için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim. İki ürünü de kullanmam rağmen Ursa'yı çok daha önde görmekteyim.
FPS oyunlarında bazen ergonomiyi kısma yoluna gitmek daha mantıklı olabilir adam rekabetçi oynuyorsa sensörün iyiliği daha öncelikli olmalı benceDostum Ursa'nın kullanışı ve konforu daha iyi G102'ye göre. Ayrıca maksimum 8.000 dpi olup sensörünün bir tık daha iyi olması çok bir şey değiştirmez kullanıcı açısından. Ursa fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama G102 için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim. İki ürünü de kullanmam rağmen Ursa'yı çok daha önde görmekteyim.
O zaman control almalıyım dostum FPS oyunlarinda daha iyiysekral FPS oyunlarında control her zaman daha mantıklıdır eğer LoL tarzı oyunları ağırlıklı oynayacaksan speed al bence
Dostum Ursa bile alıp alamayaacgimdan amin değilim 200tl ye hic çıkamamben gamepower markasına fazla güvenmiyorum 190 TL ye Corsair harpoon alınır bu alınacaksa
kanka daha ağır bir yüzeyi var ve fare üzerinde daha kontrollü olmanı sağlıyor FPS oyunu oynadığın için genellikle x ekseninde hareket ettireceğin için speed gereksiz olur dediğim gibiO zaman control almalıyım dostum FPS oyunlarinda daha iyiyse