Neler Yeni

100TL Mouse Önerisi

Çınar Yaşar

80+ Gold
Gamepower Ursa

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Mousepad'ler hakkında detaylı bilgim yok. Ancak yanlış bilmiyorsam QCK mouse padler oldukça kaliteli.
Speed'de hızlı kaydırabilirsiniz mouseyi ama control'de daha kontrollü haraket ettirirsiniz yavaş olur ama kontrollü olur. Önerilerim:
Teşekkür ederim hepinize ursada şansımı denerim dostum ama biraz zor mousepad olarak speed aklıma yattı ama bakacağım bane alırım en kötü

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
Teşekkür ederim hepinize ursada şansımı denerim dostum ama biraz zor mousepad olarak speed aklıma yattı ama bakacağım bane alırım en kötü
Dostum Ursa'daki dpi kullanımı ile ortalama bir mouse pad işini rahatlıkla görür :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
Son düzenleme:

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,839
İsim
Tandoğan Tan
logitech g102 nin sensörü daha iyi bence g102 alın kesinlikle pişman etmez
Dostum Ursa'nın kullanışı ve konforu daha iyi G102'ye göre. Ayrıca maksimum 8.000 dpi olup sensörünün bir tık daha iyi olması çok bir şey değiştirmez kullanıcı açısından. Ursa fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama G102 için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim. İki ürünü de kullanmam rağmen Ursa'yı çok daha önde görmekteyim.

fatih eren yenel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
fatih eren yenel
Dostum Ursa'nın kullanışı ve konforu daha iyi G102'ye göre. Ayrıca maksimum 8.000 dpi olup sensörünün bir tık daha iyi olması çok bir şey değiştirmez. Ursa fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama G102 için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim. İki ürünü de kullanmam rağmen Ursa'yı çok daha önde görmekteyim.
ben gamepower markasına fazla güvenmiyorum 190 tl ye corsair harpoon alınır bu alınacaksa

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dostum Ursa'nın kullanışı ve konforu daha iyi G102'ye göre. Ayrıca maksimum 8.000 dpi olup sensörünün bir tık daha iyi olması çok bir şey değiştirmez kullanıcı açısından. Ursa fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Ama G102 için maalesef aynısını söyleyemeyeceğim. İki ürünü de kullanmam rağmen Ursa'yı çok daha önde görmekteyim.
FPS oyunlarında bazen ergonomiyi kısma yoluna gitmek daha mantıklı olabilir adam rekabetçi oynuyorsa sensörün iyiliği daha öncelikli olmalı bence

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,888
İsim
Eren Yeager
kral FPS oyunlarında control her zaman daha mantıklıdır eğer LoL tarzı oyunları ağırlıklı oynayacaksan speed al bence
O zaman control almalıyım dostum FPS oyunlarinda daha iyiyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben gamepower markasına fazla güvenmiyorum 190 TL ye Corsair harpoon alınır bu alınacaksa
Dostum Ursa bile alıp alamayaacgimdan amin değilim 200tl ye hic çıkamam

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
O zaman control almalıyım dostum FPS oyunlarinda daha iyiyse
kanka daha ağır bir yüzeyi var ve fare üzerinde daha kontrollü olmanı sağlıyor FPS oyunu oynadığın için genellikle x ekseninde hareket ettireceğin için speed gereksiz olur dediğim gibi

Top Bottom