YigitE 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 855 Reaksiyon skoru 247 23 Mart 2021 #1 Ele hasar vermeyecek 100TL'ye kadar kaleci eldiveni önerebilir misiniz? > Geçen hafta çıplak el ile kaleye geçtim ve sonuç el bileğim çatladı şuan alçıda önerilerinizi bekliyorum.
Ele hasar vermeyecek 100TL'ye kadar kaleci eldiveni önerebilir misiniz? > Geçen hafta çıplak el ile kaleye geçtim ve sonuç el bileğim çatladı şuan alçıda önerilerinizi bekliyorum.
MüslümGürses 80+ Silver Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 3,457 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 2,878 23 Mart 2021 #2 YigitElcin yazmış: Ele hasar vermeyecek 100TL'ye kadar kaleci eldiveni önerebilir misiniz? > Geçen hafta çıplak el ile kaleye geçtim ve sonuç el bileğim çatladı şuan alçıda önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Kaleci Eldiveni, Profesyonel Kaleci Eldivenleri Kaleci Eldiveni, tüm Türkiye`ye profesyonel kaleci eldiveni satışı, Adidas Nike Reusch Puma Uhlsport Kaleci Eldivenleri www.kalecieldiveni.com Geçmiş olsun
YigitElcin yazmış: Ele hasar vermeyecek 100TL'ye kadar kaleci eldiveni önerebilir misiniz? > Geçen hafta çıplak el ile kaleye geçtim ve sonuç el bileğim çatladı şuan alçıda önerilerinizi bekliyorum. Devamı için tıklayın... Kaleci Eldiveni, Profesyonel Kaleci Eldivenleri Kaleci Eldiveni, tüm Türkiye`ye profesyonel kaleci eldiveni satışı, Adidas Nike Reusch Puma Uhlsport Kaleci Eldivenleri www.kalecieldiveni.com Geçmiş olsun