ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
Abimlerle hep okeye gidiyoruz ve her seferinde hala öğrenmedinmi diyolar hep yancıyım hepde 1 kişi eksik oluyo onada ben geçmem lazim nasil ogrenebilirim
Hiç bilmiyordum 3-4 oyunda öğrendim oynaya oynaya öğrenirsin benceAbimlerle hep okeye gidiyoruz ve her seferinde hala öğrenmedinmi diyolar hep yancıyım hepde 1 kişi eksik oluyo onada ben geçmem lazim nasil ogrenebilirim
Telefona 101 indir 1 saate çözersinAbimlerle hep okeye gidiyoruz ve her seferinde hala öğrenmedinmi diyolar hep yancıyım hepde 1 kişi eksik oluyo onada ben geçmem lazim nasil ogrenebilirim
onlarda oyle dedi de ufak bi anlatma sansiniz varmiTelefona 101 indir 1 saate çözersin
Hiç bilmiyordum 3-4 oyunda öğrendim oynaya oynaya öğrenirsin bence
2.elimdeyim biraz kavradim da ne yaparsam yapayim ceza yiyorum 101 oluyoTelefona 101 indir 1 saate çözersin
Öğrenirsin öğrenirsin az daha oyna2.elimdeyim biraz kavradim da ne yaparsam yapayim ceza yiyorum 101 oluyo
Normal okeye göre farkliliklar baya var en basiti rakibin attigi tasi alirsan acmak zorundasın, tas atarken birisi actiysa kontrol etmen lazim oraya koyabiliyor musun ekleme yapabiliyor musun diye ha ekleme yapman icin senin de acman lazim ama o tasi yere atamazsin acsan da acmasan da , dogru puan ile acmazsan yine 101 yersin bunlar temel seyler2.elimdeyim biraz kavradim da ne yaparsam yapayim ceza yiyorum 101 oluyo