değmez değiştirebiliyorsan am4 geçşuan i3 10105f var forza-cs şeklinde takılıyorum uygun fiyatlı i5 10400f buldum tami kampanyası ile bana 1800 gibi bi ücrete gelecek fazladan 2 çekirdek için geçmeye değer mi ? h410 + 1660
Hocam öyle yüksek sistem gerektiren fazla oyunlara bakmıyorum geçen 2080 sistem bana fazla geliyor diye sattım kaç ay önce bunu parça parça topladım işimi fazlasıylada görüyor uygun fiyatlı 2060 falan görsem alırım öylesine bakınırken gördüm bunu şuan aldım duruma göre iptal ederim diye buraya yazdımdeğmez değiştirebiliyorsan am4 geç
Olur dostum geçebilirsin maliyetinde bir sorun olmayacaksa bir tık daha sistemin rahatlar.şuan i3 10105f var forza-cs şeklinde takılıyorum uygun fiyatlı i5 10400f buldum tami kampanyası ile bana 1800 gibi bi ücrete gelecek fazladan 2 çekirdek için geçmeye değer mi ? h410 + 1660
Değer arada 2 kat cache farkı da olduğu için oyunlarda baya fark eder. Bir de oyun açıkken arkada iş yapmak falan 4 çekirdekle zor oluyor bende de i3 var o yönden sorun yaşıyorum, i5 ile o konular da rahatlar.şuan i3 10105f var forza-cs şeklinde takılıyorum uygun fiyatlı i5 10400f buldum tami kampanyası ile bana 1800 gibi bi ücrete gelecek fazladan 2 çekirdek için geçmeye değer mi ? h410 + 1660
Değer arada 2 kat cache farkı da olduğu için oyunlarda baya fark eder. Bir de oyun açıkken arkada iş yapmak falan 4 çekirdekle zor oluyor bende de i3 var o yönden sorun yaşıyorum, i5 ile o konular da rahatlar.
teşekkürler şüphe vardı minnacık oda gitti sağolunOlur dostum geçebilirsin maliyetinde bir sorun olmayacaksa bir tık daha sistemin rahatlar.