12v çıkışı kaç amper ?merhaba 400w psum var 10400f işlemcim var yanına rx6400 alıcam 400w yetermi 350w yettiği söyleniyor maalesef psu degıstırecek param yok
marka model nedir fotoğraf atabilirmisinhiçbir siteden bulamadım
i3 9100fmerhaba 400w psum var 10400f işlemcim var yanına rx6400 alıcam 400w yetermi 350w yettiği söyleniyor maalesef psu degıstırecek param yok
kasayı açabilme ihtimaliniz varsa psu üzerinde yazıyor olmalı fotoğraf çekip atarsanız anlayanlar yardımcı olabilirpowerboostun modelıydı (farkındayım çok kötü ama dedıgım gıbı suan butcem yok psuda alırsam kart alamam)
besler gibi ama fotoğraf atsanız daha iyi anlarızpowerboostun modelıydı (farkındayım çok kötü ama dedıgım gıbı suan butcem yok psuda alırsam kart alamam)
var tabikide ama biraz bekletebilirim ben çekmeye gıdıyorum psu yukasayı açabilme ihtimaliniz varsa psu üzerinde yazıyor olmalı fotoğraf çekip atarsanız anlayanlar yardımcı olabilir
Buyurun hocambesler gibi ama fotoğraf atsanız daha iyi anlarız
hocam benimkide 400w ama değerlerimiz farklı anlayan birisi yorumlarsa daha iyi olurvar tabikide ama biraz bekletebilirim ben çekmeye gıdıyorum psu yu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyurun hocam
16 amper düşük ama sorun yaratmaz ileri düönemler için yeni ekran kartı alırsın v.b 650 700w psu alvar tabikide ama biraz bekletebilirim ben çekmeye gıdıyorum psu yu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyurun hocam
12v çıkışı 192w oldukça düşük 50si işlemci 60 ı ekran kartı 110w diğerleri v.b 50w tutsa 30 40w boşluk kalıyor psu'nun ömrü oldukça kısalacaktır sorun yaratmaz ama yeni psu şart16 amper düşük ama sorun yaratmaz ileri düönemler için yeni ekran kartı alırsın v.b 650 700w psu al
Yeter yetmesine de o kartı sakın sıfır alma inanılmaz kazıkmerhaba 400w psum var 10400f işlemcim var yanına rx6400 alıcam 400w yetermi 350w yettiği söyleniyor maalesef psu degıstırecek param yok