İslam karaduman
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
1050 Ti ekran kartına 240 Hz monitör saçmamı olur yararı zararı olurmu monitör'ü almak üzereyim aydınlatabilecek arkadaşlar varmı acaba
Valorant fortnite gibi oyunlarda 144 fps verebiliyor1050 ti alacak mısın var mı sende 75 hz öneririm 1050 ti a
1050 ti haketmiyor 144hzValorant fortnite gibi oyunlarda 144 fps verebiliyor
ve fortnite ta asla veremezValorant fortnite gibi oyunlarda 144 fps verebiliyor
zararı olmaz bütçen varsa 240hz al1050 Ti ekran kartına 240 Hz monitör saçmamı olur yararı zararı olurmu monitör'ü almak üzereyim aydınlatabilecek arkadaşlar varmı acaba
Fortnite low grsfiklerde veriyor youtube da birsuru testi var1050 ti haketmiyor 144hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve fortnite ta asla veremez
low da oynanmaz çok kötü grafikler zaten fortnite'ında çöp grafikleri onu demiyorum bileFortnite low grsfiklerde veriyor youtube da birsuru testi var
Oyun low da oynamak için. Bir e-sporcu oyunu destansı da oynamaz zatenlow da oynanmaz çok kötü grafikler zaten fortnite'ında çöp grafikleri onu demiyorum bile
1050 Ti ekran kartım var elimdede stok pc yanında verilen casper 75hz monitörüm var ama kavisli 240 hz bi monitör buldum almayı düşünüyorum monitör 2k degil ful HD sadece bi faydasını görürmüyüm onu öğrenmek istiyorum1050 ti alacak mısın var mı sende 75 hz öneririm 1050 ti a
dediğim gibi 144 hz al artı ekran kartı al 1050 ti ölü kart1050 Ti ekran kartım var elimdede stok PC yanında verilen casper 75hz monitörüm var ama kavisli 240 hz bi monitör buldum almayı düşünüyorum monitör 2k degil ful HD sadece bi faydasını görürmüyüm onu öğrenmek istiyorum
144 alman yeterli olur oda ileriye dönük olsun diye 240 hz gerek yok geri kalan parayi sistem upgrade etmeye calis1050 Ti ekran kartına 240 Hz monitör saçmamı olur yararı zararı olurmu monitör'ü almak üzereyim aydınlatabilecek arkadaşlar varmı acaba
sen e sporcu değilsen destansı oynarsın low ayarlarda asla zevk almam o ne piksel pikselOyun low da oynamak için. Bir e-sporcu oyunu destansı da oynamaz zaten
Ve durduk yere niye oyuna laf atıyorsun?
Amacın ne?