Neler Yeni

1050 Ti En Iyi Modeli Nedir?

NotGonna

80+ Bronze
Ne kadar verceksiniz ve kac gb olan 480
daha almadım hocam param 1-2 gün sonra geliyo gbsini falan yazmamış arayıp sorarım 2700+get fiyatı var 3k ya falan geliyo bi furmark testi yaptırıcam ya onu alıcam ya asus rog 1050 ti alcam

Can...

80+ Platinum
daha almadım hocam param 1-2 gün sonra geliyo gbsini falan yazmamış arayıp sorarım 2700+get fiyatı var 3k ya falan geliyo bi furmark testi yaptırıcam ya onu alıcam ya asus rog 1050 ti alcam
Hocam bence mantıklı değil mining çıkması olabiliyor nerde yaşıyorsunuz burda bi bilgisayarcı sanırım gtx 1650 satıyor gddr6 Phoenix 3150 tl 3 yıl asus tr garantili

NotGonna

80+ Bronze
Hocam bence mantıklı değil mining çıkması olabiliyor nerde yaşıyorsunuz burda bi bilgisayarcı sanırım gtx 1650 satıyor gddr6 Phoenix 3150 TL 3 yıl asus tr garantili
ankara hocam 1050 ti almayi düşünüyorum zaten lol valo en fazla apex oynarım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1050Ti ile 480 arasında dağlar var.

JustPlayer004

80+ Bronze
hocam o kart neymiş ya benim kart bile 67 derecelerde dolaşıyor
valla hocam msi ın gaming serisi çok iyi bende şaşırdım 2019da aldım hala termal macun vs bakım yapmadım canavar gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1050 TI AERO ITX O.C bu nasıl hocam?​

güzel kart tek fanlı olmazsa iyi olur ama gpu gtx 1050ti olduğu için sorun olmaz fazla ısınmaz

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gaming X’de backplate yok ,renk değiştirem aydınlatma yok ,ROG’da her ikisi de mevcut olduğu için bu kapışmayı ROG alır.

Tepe model soruluyorsa tek kıstas sıcaklık almamak lazım.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Hem amd hem de nvidia tarafında rog strix çok iyi. MSI'nın kartlarını ben hiç sevmiyorum kalite sıfır sadece görüntü var o kadar. Piyasada en çabuk bozulan arıza veren kartlar genelde hep msi olur bunu da aklınızda bulundurun. Asus'un ürünleri bozulmamak için direniyor resmen benim bir arkadaşım asus ekran kartını oyun oynarken bozmuştu fırınlama yaptı 2 senedir kullanıyor o şekilde hala sapasağlam çalışıyor sen bu işlemi msi'de yapamazsın mesela. Tüm bunların haricin de evga'yı tek geçerim para varsa ne asus ne msı vallahi evga alır geçerim ben her türlü kaliteli premium bir marka.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ROG 10 derece serin 1050Ti da

NotGonna

80+ Bronze
Hem amd hem de nvidia tarafında rog strix çok iyi. MSI'nın kartlarını ben hiç sevmiyorum kalite sıfır sadece görüntü var o kadar. Piyasada en çabuk bozulan arıza veren kartlar genelde hep msi olur bunu da aklınızda bulundurun. Asus'un ürünleri bozulmamak için direniyor resmen benim bir arkadaşım asus ekran kartını oyun oynarken bozmuştu fırınlama yaptı 2 senedir kullanıyor o şekilde hala sapasağlam çalışıyor sen bu işlemi msi'de yapamazsın mesela. Tüm bunların haricin de evga'yı tek geçerim para varsa ne asus ne msı vallahi evga alır geçerim ben her türlü kaliteli premium bir marka.
evga alabiliyorum ama rog strix mantıklı geldi hocam

1050Ti ile 480 arasında dağlar var.
biliyorum hocam da rx 480 mining olaynıdan korkuyorum bakalım düşünüyorum 1-2 güne para gelicek

ByKayseriLi

80+ Bronze
evga alabiliyorum ama rog strix mantıklı geldi hocam

biliyorum hocam da rx 480 mining olaynıdan korkuyorum bakalım düşünüyorum 1-2 güne para gelicek

Dostum o zaman evga alsana konu açman hata senin. Her türlü kaliteli.

GPU'su aynı oluyor tüm modellerde.
Sadece PCB üzerindeki soğutma tasarımı, kompanent kalitesi arasında çok ufak farklar olursa olur.
Soğutma tasarımları farklılık gösteriyor, fakat kompanet kalitesi o kadar fark göstermez.

Top Bottom