10500 tl laptop önerisi

Monster kasası çok kötü ve kalitesiz
Evet olabilir ama performans benim icin 1 numara sonucta ilk defa aliyorum alacagim seyde performansi düşük olunca moral dusuyor birde miktar 10500 tl olunca

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Monster kullananlar şikayetçi değil PC kasası modele göre değişebiliyor ve servis konusunda MSI'dan çok daha iyi sırf markası sebebiyle perofmrnası çakmaya gerek yok asıl fırın olan excalibur deniyor onu bile kullananlar memnun şuan 9750H ya da 4800H filan ne olduğu fark etmeksizin tüm üst seviye işlemcili laptoplar ısınıyor sözde asus marka.
sizin görüşünüz tabi ben marka kalitesine takığım biraz o yüzden asus ve msi hariç laptoplar daha düşük kalite oluyor bana göre tuf hariç.

Monster kasası çok kötü ve kalitesiz
İyi de neden ki? :D çinden alıyorlar diye biliyorum hatta şu bazı modeller haricinde içe bile girdiğini söyleyen var ama bazıalrının kasası yine güzel gibi kullananlar memnun şuan excaliburdan bile memnunlar o derece.

Senin için sorun değil de bilgisayar için sorun oluyor
Evet öylede tulpar v20.2 düşünüyordum ısınıyor firin dediler ortalama 70 derece geziyor islemci masaüstü gibi serin çalışıyor f/p kralıymış oyle diyorlar

Evet öylede tulpar v20.2 düşünüyordum ısınıyor firin dediler ortalama 70 derece geziyor islemci masaüstü gibi serin çalışıyor f/p kralıymış oyle diyorlar
Eski sınıftan birisi monster marka bir notebook almıştı. Daha ilk yılında menteşe sıkıntıları ve hoparlör sıkıntısı yüzünden teknik servisle baya haşır neşir olmuştu. Ben hiç kullanmadım o ayrı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
Geri