1050ti overclock YARDIM!

Reaksiyon skoru
14
merhaba beyler, donanım arşivi g1 sistem var bende ekran kartına overclock yapıcamda biraz araştırdım yapmaya çalıştım, msi afterburner ile oc scanner ile core clock 165+mhz hız verdi msi stabil olarak furmark testinde herhangi bir kapanma yada görüntüde yırtılma söz konusu olmadı overclockladığım zamanda 8 9 fps artış oldu , ama memory clock overclocku yapmayı bilmiyorum ,yapabilidğim kadarda 150+ mhz arttırdım yine bir sorun olmadı,200+ mhz verdiğimdi çok küçük mavi kareler geçti furmarkta 200mhzde,150 mhze yaptığımda geçti, Sorcağım soru şu, furmark testinde bi yırtılma kapanma söz konusu olmadı ,sizce sistem stabilmi ? memory clocka 150+mhz verdiğimde yırtılma olmadı NOT:1:50DK YAPTIM TESTLERİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

YARDIM EDENLERİ BEĞENİCEM

Son düzenleme:
dostum 2 dk dan kısa testlerde bence net konuşulamaz. Bellek hızını daha da arttırabiliyor olman lazım yanlış hatırlamıyorum, önceden GTX 1050 TI kullanıyordum. Bellek hızlarını +50 yaparak arttır ve bi sorun çıktığı zaman -50 yapıp 10 DK lık bir test yap. eğer o 10 dk lık testte bi sorun yoksa büyük ihtimalle stabil çalışacaktır.

dostum 2 dk dan kısa testlerde bence net konuşulamaz. Bellek hızını daha da arttırabiliyor olman lazım yanlış hatırlamıyorum, önceden GTX 1050 TI kullanıyordum. Bellek hızlarını +50 yaparak arttır ve bi sorun çıktığı zaman -50 yapıp 10 DK lık bir test yap. eğer o 10 dk lık testte bi sorun yoksa büyük ihtimalle stabil çalışacaktır.
PEKİ HİÇ MEMEORU CLOCK ELLEMESEM OLURMU ? ÇOK BÜYÜK FARK OLURMU ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,347
Üyeler
189,434
Son üye
alpixbtw20
Geri