yada mhz kaybı çok performansı etkiler mi?h410m kart 3000mhz destekliyor rtx 3060 ve 10600k kullanacağım bu sorun çıkarır mı?
z490 kullansam bana ne gibi ekstraları olacak bilmediğmden soruyorumBoşuna para verirsin. K ibaresi Z490 olmadıkça hiç bir işe yaramayacaktır.
B460 ın hiçbir artısı yok.Yaşamazsınız ama biraz daha bütçe artar ise b460 anakart öneririm
Yok reis sorun yaşamazsın madem bütçen yok pc topluyosun al gitsin.illa h seri diye bi şeyim yok ama bütçem buna yetiyoro yüzden toksa bende tabii ki z serisi alırım. Ama bütçem yetmediği için bi sorun yaşatırmı diye sordum
evet zaten h serisinden bunu alıcaktımVRM tasarımı yeterli değilse işlemci 4.8 olan tepe frekansına ulaşamaz. Ayrıca VRM soğutucusu yoksa yük altında ısındıkça daha da kısıtlar kendini. Alttaki ürünü öneririm illa alacağım diyorsan.
Asus Prime H410M-E LGA 1200 Soket Anakart
Asus Prime H410M-E LGA 1200 Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
nE?B460 ın hiçbir artısı yok.
4000mhz üstü RAM desteğiz490 kullansam bana ne gibi ekstraları olacak bilmediğmden soruyorum