Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,124
1070'ler arasında en performanslısı hangisi ve aynı kartlar arasında farklı marka performansları varmı ?
Strix ve gaming arasında oyunlarda veya kart değerlerinde ne gibi farklar olur ?strix veya gaming x
Almak istediğimden değil sadece merak ediyorum. Ben rog 1070 kullanıcısıyım arkadaşım evga 1070 kullanıcısı aralarındaki fark sadece görüntü ve marka olarak mı ?Marka performansı çok yok 1-2 fps falan ucuz olanı al
Evet ve soğutmaAlmak istediğimden değil sadece merak ediyorum. Ben rog 1070 kullanıcısıyım arkadaşım evga 1070 kullanıcısı aralarındaki fark sadece görüntü ve marka olarak mı ?
soğutma ve tasarım.Strix ve gaming arasında oyunlarda veya kart değerlerinde ne gibi farklar olur ?
Rog strix veya matrix1070'ler arasında en performanslısı hangisi ve aynı kartlar arasında farklı marka performansları varmı ?
Ortalamada hepsi aynılar sadece markalar OC yaparak 4 5 fps fark yapıyolar markalar arası rekabeti ve soğutmayı ve rgb yi daha iyi yaparak daha iyi sattırmayı çalışıyorlar.1070'ler arasında en performanslısı hangisi ve aynı kartlar arasında farklı marka performansları varmı ?
ikisi de gayet güzel bunlar zaten soğutmaları en üst modellerStrix ve gaming arasında oyunlarda veya kart değerlerinde ne gibi farklar olur ?