O fiyata apu zor geliyor bence alınır ama yukarda işlemci beslemez de demişlerbu bilgisayarı 7bine anlaştık sizce alınır mı? bu fiyata
Bu sistemin alınacak bir yanı yok bence. En azından işlemci 3600 falan olsaymış. Psu markasını ilk kez gördüm güven vermiyor. ssd olarak da bir şey yok doğru düzgün.bu bilgisayarı 7bine anlaştık sizce alınır mı? bu fiyata
fiyata göre makul bence 7bine nerde 1070ti pc 2 3 gundur bakıyom ilan rx 570li 7kBu sistemin alınacak bir yanı yok bence. En azından işlemci 3600 falan olsaymış. Psu markasını ilk kez gördüm güven vermiyor. ssd olarak da bir şey yok doğru düzgün.
Psu xigmatekBu sistemin alınacak bir yanı yok bence. En azından işlemci 3600 falan olsaymış. Psu markasını ilk kez gördüm güven vermiyor. ssd olarak da bir şey yok doğru düzgün.
Hangi şehirde bakıyorsunuz da sadece rx570 buluyorsunuz. Sadece ekran kartı performansa etki etmiyor bu işlemci baya kötü. Ekran kartının performansını da etkileyecek. Alın madem öyle beğendiyseniz.fiyata göre makul bence 7bine nerde 1070ti pc 2 3 gundur bakıyom ilan rx 570li 7k
Başka bi markaya benzettim tam yaklastiramadi mxigmatek 80 bronze mu guven vermıyor