❌İndirim Bitti! 🔥1070tl Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2023 Black Edition

Hocam R24E lenovo Legion var vesa bağlantı için uygun mu acaba birde G65B almayı düşünüyorum ondada vesa bağlantı var mı acaba 2 adet çekeyim tekli ona göre
g65b de vesa 100x100 destek yazıyor. ama videolarda insan ekstra bir aparat takıyor kol için. aparat kutu içinden çıkıyormu yoksa ekstra almak gerekiyormu emin deilim.

Hocam R24E lenovo Legion var vesa bağlantı için uygun mu acaba birde G65B almayı düşünüyorum ondada vesa bağlantı var mı acaba 2 adet çekeyim tekli ona göre
R24E lenovo Legion uyar küçük 4 adet vida olaacaak monitorle gelen onlar ile bağlarsın o 2 sinide

9kg yi taşıyormuş ınc den ziyade kg ye bak bi arkadaşım monster 32 taşımış bende 34 ınc de deneyeceğim
Mümkün olduğunca üreticinin belirttiği sınırların dışına çıkmamakta yarar var. Bu tarz monitör kollarında belirtilen inç sınırı, sadece boyut değil, aynı zamanda denge ve tork ile ilgilidir. Ekran büyüdükçe ağırlık merkezi kola daha uzak bir noktaya taşınır, bu da kola binen kuvveti artırır. Kısacası, monitör ağır olmasa bile büyük olduğu için kola daha fazla bükülme ve sarkma etkisi uygular. Bu yüzden sadece kilo kısmına değil, kolun maksimum desteklediği inç değerine de dikkat etmek gerekir. Aksi halde zamanla gaz yayının basıncı azalabilir, menteşeler gevşeyebilir veya ekran açısı kendiliğinden değişebilir.

R24E lenovo Legion uyar küçük 4 adet vida olaacaak monitorle gelen onlar ile bağlarsın o 2 sinide
Monitörle gelen mı bakmam lazım var mıydı hatırlamıyorum gerçi ayakları monte ederken herhalde o vidaları kullaniyorduk sanırım kilitlemeli değilse takma kısmı bazıları vidasız oluyor eğer yoksa kaçlık vida lazım hocam bilgin var mı kaç mm vidalar

Monitörle gelen mı bakmam lazım var mıydı hatırlamıyorum gerçi ayakları monte ederken herhalde o vidaları kullaniyorduk sanırım kilitlemeli değilse takma kısmı bazıları vidasız oluyor eğer yoksa kaçlık vida lazım hocam bilgin var mı kaç mm vidalar
vesa uyumlu monitorlerde hepsinde geliyor o 4 lü vidalar

Kutunun içinden gerekli vidalar çıkıyor.

Kutunun içinden gerekli vidalar çıkıyor.
Hocam istediğimiz yön şekil ve uzaklık/yakınlık şeklinde ayar çekebilmemize olanak tanıyor değil mi belli bir noktada kilitleyebiliyor muyuz sabit duruyor mu hiç kullanmadım da bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim

Beyler ben aldım ama bu 2023müş 24 25 modelleride var galiba. Çok fark var mı bunlar arasında?

Hocam istediğimiz yön şekil ve uzaklık/yakınlık şeklinde ayar çekebilmemize olanak tanıyor değil mi belli bir noktada kilitleyebiliyor muyuz sabit duruyor mu hiç kullanmadım da bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
Ben de kullanmadım ancak bahsettiğin her şeyi yapabiliyor olman lazım. Youtube üzerinden bir kaç inceleme izlersen için daha rahat olur.

Valla iyi denk geldi bakıp duruyordum ürüne çektiğim iyi oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri