ıhh çiftli almak yerine2 adet tekli al bir süre sonra ağırlıktan salıyor 2 li kollarÇift mi almak mantıklı tek tek mi? Şuan tek monitör var ama çift yapcam sonra?
ıhh çiftli almak yerine2 adet tekli al bir süre sonra ağırlıktan salıyor 2 li kollarÇift mi almak mantıklı tek tek mi? Şuan tek monitör var ama çift yapcam sonra?
Çok yer kaplamaz dimi hocam ayaklardan bıktım neredeyse klavye mouse mousepad koymaya yer bırakmıyor monitör ayakları ayar oluyorumıhh çiftli almak yerine2 adet tekli al bir süre sonra ağırlıktan salıyor 2 li kollar
yer kaplama olarak 2'li ile aynı sayılırlar. büyük nimet şu ürünÇok yer kaplamaz dimi hocam ayaklardan bıktım neredeyse klavye mouse mousepad koymaya yer bırakmıyor monitör ayakları ayar oluyorum
Daha geçen böyle şekilli değildi ama bu tarzı 350tlye aldim pc ciden
1070tl ilk defa oldu lazım olan alsın.
yok tam aksine yer açılıyorÇok yer kaplamaz dimi hocam ayaklardan bıktım neredeyse klavye mouse mousepad koymaya yer bırakmıyor monitör ayakları ayar oluyorum
yeni hesap indirimiyle 922 tl ye kadar düşer
1070tl ilk defa oldu lazım olan alsın.
Hocam R24E lenovo Legion var vesa bağlantı için uygun mu acaba birde G65B almayı düşünüyorum ondada vesa bağlantı var mı acaba 2 adet çekeyim tekli ona göreıhh çiftli almak yerine2 adet tekli al bir süre sonra ağırlıktan salıyor 2 li kollar
uygun hocamHocam R24E lenovo Legion var vesa bağlantı için uygun mu acaba birde G65B almayı düşünüyorum ondada vesa bağlantı var mı acaba 2 adet çekeyim tekli ona göre