❌İndirim Bitti! 🔥1070tl Nb North Bayou F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı 2023 Black Edition

ıhh çiftli almak yerine2 adet tekli al bir süre sonra ağırlıktan salıyor 2 li kollar
Çok yer kaplamaz dimi hocam ayaklardan bıktım neredeyse klavye mouse mousepad koymaya yer bırakmıyor monitör ayakları ayar oluyorum

Çok yer kaplamaz dimi hocam ayaklardan bıktım neredeyse klavye mouse mousepad koymaya yer bırakmıyor monitör ayakları ayar oluyorum
yer kaplama olarak 2'li ile aynı sayılırlar. büyük nimet şu ürün

Çok büyük bir fırsat değil ama güzel fiyat! İhtiyacı olan kaçırmasın alsın. Hayat kurtarıcı bir ürün.

Arkadaşlar 32'inç monitör taşıyor. Viewsonic 3219 kullanıyorum. Gayet de memnunum.

G65B 27 inch sipariş verdim bügün. 2. eski monitörüm için almayı düşünüyodum iyi oldu.

Çok hafif (2kg'dan aşağı) ağırlıkta monitörünüz varsa almayın bu arada. Gaz yayını ayarlamakta zorlanırsınız.

Onun dışında güzel monitör kolu.

bu arada g65b için ekstra bi aparat gereklimi yoksa direk düz olarak vesa bağlanabiliyomu. videolarda insanların ekstra aparat taktığını gördüydüm.

ıhh çiftli almak yerine2 adet tekli al bir süre sonra ağırlıktan salıyor 2 li kollar
Hocam R24E lenovo Legion var vesa bağlantı için uygun mu acaba birde G65B almayı düşünüyorum ondada vesa bağlantı var mı acaba 2 adet çekeyim tekli ona göre

Hocam R24E lenovo Legion var vesa bağlantı için uygun mu acaba birde G65B almayı düşünüyorum ondada vesa bağlantı var mı acaba 2 adet çekeyim tekli ona göre
uygun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri