yok kanka 4k'da oyna daha iyi oluyo öylebende 1080 p monitör var 27 inc 2 k oynamak ta sorun olur mu
ciddi olarak sordum 2 k ayarlar mevcut çünküyok kanka 4k'da oyna daha iyi oluyo öyle
3070 vartepkim.
Şey gibi düşün. 60hz monitörün var 100fps alıyorsun. Senşn göreceğin 60fps olur. Çözünürlükte de aynısını düşün.ciddi olarak sordum 2 k ayarlar mevcut çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070 var
Araban var işte 4.0 TFSI 600 beygir ama şanzımanı aktarma parçaları kaldırmıyor. Bu da öyle bir şey olur. Bir kere monitörünün paneli 1080P FPS düşüşüyle beraber çokta istenilen sonucu vermez şahsım adına gereksiz.bende 1080 p monitör var 27 inc 2 k oynamak ta sorun olur mu
ama şöyle oyunun ana hatları daha düzgün 1080 p de pixelleşme oluyor 2 k alınca düzeliyorŞey gibi düşün. 60hz monitörün var 100fps alıyorsun. Senşn göreceğin 60fps olur. Çözünürlükte de aynısını düşün.
2k oyna. darboğaz falan varsa da azalır. 3070 zaten 2k için değil mi?ama şöyle oyunun ana hatları daha düzgün 1080 p de pixelleşme oluyor 2 k alınca düzeliyor
evet aynı fps alıyorum 2 k da ama ana hatlar daha düzgün2k oyna. darboğaz falan varsa da azalır. 3070 zaten 2k için değil mi?
direkt her şeyi ultraya al. ekran kartın müq bence. hakkını verevet aynı fps alıyorum 2 k da ama ana hatlar daha düzgün
Galiba ekran kartınızın yazılımında yapay zeka ile görüntü kalitesi arttırma olayı açık. Açtığınız zaman fps düşecektir fakat oyun içerisinde uzaktaki eşyaların vb. kaliteleri de artacaktır.bende 1080 p monitör var 27 inc 2 k oynamak ta sorun olur mu