ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp son sürümden bir önceki sürümü kurun.Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam
hocam bilmiyorum gpu ile bir alakası varmı bir anda kullanırken oldu son çare onu deneyeceğiz fakat laptop ekranında bir sıkıntı yok sadce monitör böyle oldu siz önermiştiniz bu monitörü bana yokmudur başka çözümü sizce alt tab atarken oldu elim başka bir tuşa değmiş olamazmı acaba?ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp son sürümden bir önceki sürümü kurun.
yani bilmiyorum istersen ilk monitör ayarlarını sıfırla olmazsa ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp son sürümden bir önceki sürümü kur.hocam bilmiyorum gpu ile bir alakası varmı bir anda kullanırken oldu son çare onu deneyeceğiz fakat laptop ekranında bir sıkıntı yok sadce monitör böyle oldu siz önermiştiniz bu monitörü bana yokmudur başka çözümü sizce alt tab atarken oldu elim başka bir tuşa değmiş olamazmı acaba?
evetgpu nun mu
hocam sürücüleri sıfırladım sorun düzeldi fakat hala windowsta 1080 p duşındaki cözünürlükler gözüküyor 1080p 180hz alabiliyorum fakat windowstan monitörü ana ekranım yaptığımda pc kafayı yiyor donuyor filan sadece laptop ekranını ana ekran yaptığımda düzeliyor çözümünüz varmıdır?yani bilmiyorum istersen ilk monitör ayarlarını sıfırla olmazsa ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp son sürümden bir önceki sürümü kur.
bir bilgim yok maalesef.hocam sürücüleri sıfırladım sorun düzeldi fakat hala windowsta 1080 p duşındaki cözünürlükler gözüküyor 1080p 180hz alabiliyorum fakat windowstan monitörü ana ekranım yaptığımda pc kafayı yiyor donuyor filan sadece laptop ekranını ana ekran yaptığımda düzeliyor çözümünüz varmıdır?