Neler Yeni

1080p monitör 24 inç mi 27 inç mi seçilmeli ?

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Valla imzadaki monitörü kullanıyorum 40 cm var monitörle aramda ama hiç piksel sıkıntısı yaşamadım ve büyük ekran çok keyif verici hele ki İps paneli anlatamam yani piksel olayı zorla sayarsan ancak bulursun gibi bir şey denebilir.

ArMTurk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Armi
Sadece piksel olayından tırsıyorum 27 inç de
Birde oyun başındakayken büyük ekran gözü çok yorarmı ?
Göz yorulması yaşandığına dair bir bilgim yok açıkçası ama odaklanma gözleri daha fazla kullanma söz konusu...

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
27'' full hd için pek iyi olmaz bence.Ayrıca aynı sisteme sahibiz ve knight performansı kötü olduğu için bıraktım.Sizde durumlar nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Valla imzadaki monitörü kullanıyorum 40 cm var monitörle aramda ama hiç piksel sıkıntısı yaşamadım ve büyük ekran çok keyif verici hele ki İps paneli anlatamam yani piksel olayı zorla sayarsan ancak bulursun gibi bir şey denebilir.
Hangisini kullanıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

27'' full hd için pek iyi olmaz bence.Ayrıca aynı sisteme sahibiz ve knight performansı kötü olduğu için bıraktım.Sizde durumlar nedir ?
Knight performansı mı kötü ?
Hocam knight hesap makinesi ile bile oynanıyor bizim sistemimiz orta bir sistem kötü değil ki 😂

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Şahsen e spor oyunları oynayan birisi olarak monitörün dibine girince 24 ile 27 arasında fark belli oluyor ama aranda 1.5 metre var ise 27 daha güzel, bide arkadaşlar son konuma bakarsanız sevinirim konu dışında görmemişler

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Hangisini kullanıyorsun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knight performansı mı kötü ?
Hocam knight hesap makinesi ile bile oynanıyor bizim sistemimiz orta bir sistem kötü değil ki 😂
Bilmediğin çok belli.Knight intel sistem istiyor.Ben bu sistemle her oyunu full ayarda oynarken maradonda 20 fps alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Bilmediğin çok belli.Knight intel sistem istiyor.Ben bu sistemle her oyunu full ayarda oynarken maradonda 20 fps alıyorum.
Kardeşim 2004 yılından itibaren knight oynuyorum senin bilmediğin belli oyun intel istiyor amd istiyor diye bir şey yok eski bir oyun grafik olmayan çok fazla sistem gereksindirmeyen bir oyun

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Piksel yoğunluğu muhabbetinden dolayi 24 almanı öneririm.

Macaw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
eray-erden
Merhaba arkadaşlar
- Ekran Kartı Sapphire Radeon RX580 Pulse OC 8 GB DDR5
-İşlemci amd ryzen 5 1600 12 nm
-16 ram ve ssd kullanıyorum
Mevcut kullandığım ürünler bunlar bunlara uyumlu en mantıklı fp monitör istiyorum aklımda şu ikisi var bunlardan hangisini almam daha mantıklı olur ayrıca PUBG mobile emülatör, LOL , KNİGHT gibi çok gereksinim istemeyen fps düşürmeyen oyunlar oynuyorum
27 inç 1080 p de inç başına düşen piksel düşük bir değer, piksel sayısı az olduğu için görüntü net olmaz 24 inç 1080 p daha iyi diyorlar
mantıklı yorum ve önerilere açığım.
27 pubg oynamak bi anlamı yok zaten focus atğın yer uzak bölgeler 27 inçte pixel pixel güzrüyor 24 ideal

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İmkanın varsa bir mağazaya gidip boyutları görerek satın al. Piksel yoğunluğu dışında boyutun farkları yok. Hele ki 27de piksel sayarsın diyen birini görürsen oradan uzaklaş..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
İmkanın varsa bir mağazaya gidip boyutları görerek satın al. Piksel yoğunluğu dışında boyutun farkları yok. Hele ki 27de piksel sayarsın diyen birini görürsen oradan uzaklaş..
Mediamarkt uğrayıp bakıcam yarın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,201
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom