1080P Oled panel mi 4K IPS panel mi

Hangisini tercih etsem bilemedim arkadaşlar
1080P oled mi alsam 4K ıps mi alsam
Rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum ekran kartı 5060Tİ16GB ve MFG özelliğini destekleyen oyunlarda 4K oynarım şekli düşünüyorum iyice karıştı kafam
1080p oled yok.

Yok ben 3060 ile 2k kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmaz zaten 5060ti kas gücü ile bile açabilir her oyunu 2k birde dlss mfg eklendiğinde rahat 4 5 sene oynarsın ben hala 3060 ile akıcı oynuyorum tlou part 2 ls ile 3x 150fps oynadım 2k
Peki monitör tavsiyen var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p oled yok.
Neden yok bir sebebi var mı? ilerde gelir mi?

Saçmalık kankam dediğin. 10 bine 2K IPS monitör almak mı 30 bine 2K Oled almak mı? Arada 5k fiyat farkı yok 20k var. Boş genellemelerden kaçınman senin için daha iyi olur.
sizin tavsiyeniz nedir hocam merak ettim

Peki monitör tavsiyen var mıdır?

Neden yok bir sebebi var mı? ilerde gelir mi?

Talep yok. 1080p için 27 büyük kalıyor.
Olsa bile niş bir kitle alır.

26k bütçeniz varsa ve bi oled monitör almayı düşünüyorsanız ben bu ürünü tavsiye ederim. Bütçenizden biraz daha pahalı ama muadillerinin en iyisi.

Saçmalık kankam dediğin. 10 bine 2K IPS monitör almak mı 30 bine 2K Oled almak mı? Arada 5k fiyat farkı yok 20k var. Boş genellemelerden kaçınman senin için daha iyi olur.
adamın bütçesi 26k zaten. niye 10kya 2k ips panel alsın. Ben burda arkadaşa tavsiye verdim ayrıca genelleme yapmıyorum lol.

1080p oled yok

Tam bütçe verin yardımcı olayım

adamın bütçesi 26k zaten. niye 10kya 2k ips panel alsın. Ben burda arkadaşa tavsiye verdim ayrıca genelleme yapmıyorum lol.
Bende farkettiysen adam üzerinden konuşmuyorum. Yazdığın okunduğunda genelleme yapmışsın gibi anlaşıldığı için düzeltme ihtiyacı duydum ergen kardeşim benim.

mfg o kadar da iyi bir şey dğil hocam çok fena inputlag yapıyor 2x ini bile kullanmıyorum 4 x de zaten test edenler 100 ms görüyolar uzun süre dying light 2 yi oynamıştım frame gen le dedim bi kapatıyım nolcak oyun o kadar tepkiselleştiki hani oynadığım 10 saati böyle zorlanarak oynuyormuşum gibi geldi dlss dışı bir şey açmıyoru bence dlss oyundan oyuna değişir oyunun kendi halinden bile iyi bence 4.5 zaten baya iyi oldu dahada gelişir yani bu teknoloji

Bende farkettiysen adam üzerinden konuşmuyorum. Yazdığın okunduğunda genelleme yapmışsın gibi anlaşıldığı için düzeltme ihtiyacı duydum ergen kardeşim benim.
28 yaşındayım ergen değilim ama ok çatlı reis. büyüksün.

birde 1080 p ye alıp 4k monitörde oynamak asla düşündüğün gibi değil birincisi 4k nın pksellerini doldurmak için 1 piksel yerine bir yerde 4 piksel koyuyosa bi yerde 5 piksel koyucak buda görüntüyü bozuyor 2k alman en iyi seçim olur diye düşünüyorum sen bilirsin ne istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,970
Üyeler
188,188
Son üye
strongwrist
Geri