brutal
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
1080p oled yok.Hangisini tercih etsem bilemedim arkadaşlar
1080P oled mi alsam 4K ıps mi alsam
Rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum ekran kartı 5060Tİ16GB ve MFG özelliğini destekleyen oyunlarda 4K oynarım şekli düşünüyorum iyice karıştı kafam
Peki monitör tavsiyen var mıdır?Yok ben 3060 ile 2k kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmaz zaten 5060ti kas gücü ile bile açabilir her oyunu 2k birde dlss mfg eklendiğinde rahat 4 5 sene oynarsın ben hala 3060 ile akıcı oynuyorum tlou part 2 ls ile 3x 150fps oynadım 2k
Neden yok bir sebebi var mı? ilerde gelir mi?1080p oled yok.
sizin tavsiyeniz nedir hocam merak ettimSaçmalık kankam dediğin. 10 bine 2K IPS monitör almak mı 30 bine 2K Oled almak mı? Arada 5k fiyat farkı yok 20k var. Boş genellemelerden kaçınman senin için daha iyi olur.
Talep yok. 1080p için 27 büyük kalıyor.Peki monitör tavsiyen var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden yok bir sebebi var mı? ilerde gelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sizin tavsiyeniz nedir hocam merak ettim
26k bütçeniz varsa ve bi oled monitör almayı düşünüyorsanız ben bu ürünü tavsiye ederim. Bütçenizden biraz daha pahalı ama muadillerinin en iyisi.sizin tavsiyeniz nedir hocam merak ettim
adamın bütçesi 26k zaten. niye 10kya 2k ips panel alsın. Ben burda arkadaşa tavsiye verdim ayrıca genelleme yapmıyorum lol.Saçmalık kankam dediğin. 10 bine 2K IPS monitör almak mı 30 bine 2K Oled almak mı? Arada 5k fiyat farkı yok 20k var. Boş genellemelerden kaçınman senin için daha iyi olur.
Bende farkettiysen adam üzerinden konuşmuyorum. Yazdığın okunduğunda genelleme yapmışsın gibi anlaşıldığı için düzeltme ihtiyacı duydum ergen kardeşim benim.adamın bütçesi 26k zaten. niye 10kya 2k ips panel alsın. Ben burda arkadaşa tavsiye verdim ayrıca genelleme yapmıyorum lol.
28 yaşındayım ergen değilim ama ok çatlı reis. büyüksün.Bende farkettiysen adam üzerinden konuşmuyorum. Yazdığın okunduğunda genelleme yapmışsın gibi anlaşıldığı için düzeltme ihtiyacı duydum ergen kardeşim benim.
Estağfurullah yiğenim sen daha büyüksün.28 yaşındayım ergen değilim ama ok çatlı reis. büyüksün.