P pepito 80+ Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 6 27 Ocak 2023 #1 Görüntüm iyiydi fakat ne oldu bilmiyorum. Youtubedan video izlemek istediğimde görüntü aşırı kötü çamur gibi feci pixelli. 1080p yapıyorum hala aynı. Apu sistem kullanıyorum ama eskiden görüntüde problem yoktu. Yardımcı olurmusunuz ?
Görüntüm iyiydi fakat ne oldu bilmiyorum. Youtubedan video izlemek istediğimde görüntü aşırı kötü çamur gibi feci pixelli. 1080p yapıyorum hala aynı. Apu sistem kullanıyorum ama eskiden görüntüde problem yoktu. Yardımcı olurmusunuz ?
Trifact 80+ Silver Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 3,334 Reaksiyon skoru 1,630 27 Ocak 2023 #2 driverini güncelle. DDU sil güncelini yükle.
P pepito 80+ Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 9 Reaksiyon skoru 6 27 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Trifact yazmış: driverini güncelle. DDU sil güncelini yükle. Devamı için tıklayın... ddu ne knk açar mısın sana zahmet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Ocak 2023 Trifact yazmış: driverini güncelle. DDU sil güncelini yükle Trifact yazmış: tüm driverları mı ? Devamı için tıklayın... Devamı için tıklayın...
Trifact yazmış: driverini güncelle. DDU sil güncelini yükle. Devamı için tıklayın... ddu ne knk açar mısın sana zahmet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Ocak 2023 Trifact yazmış: driverini güncelle. DDU sil güncelini yükle Trifact yazmış: tüm driverları mı ? Devamı için tıklayın... Devamı için tıklayın...
SpeedCar Cezalı 80+ Silver Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 3,234 Reaksiyon skoru 1,174 27 Ocak 2023 #4 pepito yazmış: ddu ne knk açar mısın sana zahmet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Ocak 2023 Devamı için tıklayın... Ddu ile driveri sil. Youtube da birçok video var bakabilirsin. Sonra tekrar kue.
pepito yazmış: ddu ne knk açar mısın sana zahmet Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 27 Ocak 2023 Devamı için tıklayın... Ddu ile driveri sil. Youtube da birçok video var bakabilirsin. Sonra tekrar kue.