reisim monitörü değiştirecek bütçem kalmadı :/herhangi bir sorun yaşamazsın hocam ama 2k kullansan çok daha iyi olurdu
dar boğaz yapar mı reis ?1080p'te darmaduman eder, 2k'da bile çok iyi bi combo
yapmaz kral roket atar füze atar takma kafanareisim monitörü değiştirecek bütçem kalmadı :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
dar boğaz yapar mı reis ?
POE 2 oynamayacaksan yapmazreisim monitörü değiştirecek bütçem kalmadı :/
dar boğaz yapar mı reis ?
Zaten 4060ti 1080p de kullanması daha mantıklı bir kart. İşlemci de fazlasıyla yeterli.7500f 4060ti 16gb satın aldım sorun yaşar mıyım ?
2k da kullanabilirsin. Ama kas gücü olarak 2k için tamamen yeterli bir kart demek doğru olur mu bilemiyorum. Özellikle yeni oyunlar için. Gerçi Dlss ve Frame generation ile sıkıntı yaşamazsın zaten.bende de 7500f 4060ti 16gb var da 2k da sorun olur mu bilemedim
Merhaba ne kadarda aldınız ben de sistem toplama düşüncesindeyim7500f 4060ti 16gb satın aldım sorun yaşar mıyım ?
şöyle 1080p monitörüm var şu anda panel arızası çıktı garantiye vereceğim 2. bir monitör de almak istiyordum acaba biraz daha para ekleyip 2k mı alsam diye düşündümZaten 4060ti 1080p de kullanması daha mantıklı bir kart. İşlemci de fazlasıyla yeterli.
2k da kullanabilirsin. Ama kas gücü olarak 2k için tamamen yeterli bir kart demek doğru olur mu bilemiyorum. Özellikle yeni oyunlar için. Gerçi Dlss ve Frame generation ile sıkıntı yaşamazsın zaten.
Hocam dediğim gibi eğer dlss ve Frame gen gibi teknolojileri kullanıyorsanız bence 2k'da çok rahat edersiniz.şöyle 1080p monitörüm var şu anda panel arızası çıktı garantiye vereceğim 2. bir monitör de almak istiyordum acaba biraz daha para ekleyip 2k mı alsam diye düşündüm