mehmettici
80+ Silver
Çoklu Konu, Spam
hocalar vr için 1080ti indo3d founders alacagim fiyati 3500 iyi mi?
fan degişimi yapmayi düşünuyorum hocamtek fanlı modelse alınmaz. çok güç çeken nvdia kartlarda founders edition önerilmiyor
yine de çok ısınır gibi geldi bana. kendim hiç stok model kullanmadım ama kullananların yalancısıyımfan degişimi yapmayi düşünuyorum hocam
hocam en max ne yapilir fiyati çok iyiyine de çok ısınır gibi geldi bana. kendim hiç stok model kullanmadım ama kullananların yalancısıyım
Evinden geçen trafo kurmak istiyorsan biçilmiş kaftanhocalar vr için 1080ti indo3d founders alacagim fiyati 3500 iyi mi?
hocam en mantikli kart bu benzer kartlar darboaz yapmaktaEvinden geçen trafo kurmak istiyorsan biçilmiş kaftan
6gb vram var hocamfiyata kanıpta buna para verme kesin hurda olmustur pek bi omru kalmamıstır 2000 serisinede daha dusuk bir modele bak
hocam kapalı kasa içindeyken 1080p 0x msaa 10 dakika furmark testi ve ekran kartını zorlayan oyunlarda sıcaklık testi isteyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız. bence bütçeyi biraz daha çıkarıp rx6600 veya 3060 12 gb almak daha iyi. almışken bi defa alın 3 4 sene kullanınhocam en max ne yapilir fiyati çok iyi
Alınır ama sesli ve sıcak çalışacak onu göze al.fan degişimi yapmayi düşünuyorum hocam
6600 al 8gb ram senin alacagın kartın vramı fazla olucak ama hurda olucakyaşlanmıs kart eski performansını vermez hem yeni oyunlardada sıkıntı cıkarır sana6gb vram var hocam
hocam 3060 veya 6600 alirsam tamamen sistem degişmesi lazimhocam kapalı kasa içindeyken 1080p 0x msaa 10 dakika furmark testi ve ekran kartını zorlayan oyunlarda sıcaklık testi isteyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız. bence bütçeyi biraz daha çıkarıp rx6600 veya 3060 12 gb almak daha iyi. almışken bi defa alın 3 4 sene kullanın