Tek farkları 0.1GHZ birde öyle düşün.300 TL fark için 10850k gerek yok die düşünüyorum
Stok yeni geldi ondan bahsediyordumda Stok hemen bitiyor ilerde stok skıntısı filan yaşarmıyız acaba
Arada %1 fark bile yok, 300tl ye farklı şeyler yapılabilir diye düşünüyorum300 TL fark için 10850k gerek yok die düşünüyorum
Yok artık o derece diyorsun bu seriyi alırım 11 nesil nezaman cıkar acaba yakın tarihtemi bilginiz varmı okadar para vericez hemen nesil işlemesinTek farkları 0.1GHZ birde öyle düşün.
Adamlara göre 500 dolar para veriyorsun? Çok para mı bu? Bir fikrim yok @Furkan Aslan bilgilendirir.Yok artık o derece diyorsun bu seriyi alırım 11 nesil nezaman cıkar acaba yakın tarihtemi bilginiz varmı okadar para vericez hemen nesil işlemesin
Aga önceden de söyledim. Sızıntı vs. yok. Ama 10850K da alsan uzun süre götürür, arada %10 fark olur en fazla. Onu da ilerleyen zamanda istersen güncellersin. Sana kalmış istersen bekle.Yok artık o derece diyorsun bu seriyi alırım 11 nesil nezaman cıkar acaba yakın tarihtemi bilginiz varmı okadar para vericez hemen nesil işlemesin
500 dolar onlar için hiçbir şey değil desem yalan olur orda büyük para.Adamlara göre 500 dolar para veriyorsun? Çok para mı bu? Bir fikrim yok @Furkan Aslan bilgilendirir.